نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

گفتگو (سایت کرکان بندرانزلی)

 

گفتگو قلب روابط صمیمی انسان است و حقیقتا پایه و اساسی است که سایر جنبه ها بر آن بنا نهاده می شود هنگامی که ارتباط بر قرار گردید گفتگو به عنوان مهارت کلیدی برای تداوم صمیمیت لازم است. در حقیقت هر چه سطح صمیمیت در یک ارتباط افزایش یابد ،کیفیت گفتگو اهمیت بیشتری پیدا می کند.توانایی گفتگو یکی از معدود مهارتهایی است که افراد چنان چه بخواهند از روابط صمیمانه لذت ببرند باید بر آن تسلط یابند.

سبکهای گفتگو

۱-گفتگوی منفعلانه:.

در یک گفتگوی منفعلانه ،فرد نسبت به بیان احساسات و تمایلاتش و همچنین رو راستی و صداقت بی میل است و در واقع این افکار و احساسات را نزد خود نگه می دارد .این روش ممکن است ناشی از اعتماد به نفس پایین باشد و به طور مشخص به منظور اجتناب از جریحه دارکردن احساسات دیگران و یا جلوگیری از سرزنش به کار گرفته می شود.

۲-گفتگوی تهاجمی:

فرد همیشه طرف مقابل را سرزنش و متهم می کند .اغلب از بیاناتی از قبیل “شما همیشه” یا شما هرگز استفاده می کند. عموما مردم در این سبک سعی دارند دیگران را مسئول احساسات خود قلمداد کنند.

۳-گفتگوی منفعل -مهاجم:

این افراد به صورت نا مشخص پرخاشگری می کنند ،یعنی به صورت غیر مستقیم خشم خود را نسبت به دیگری بیان می کنند و انتظار دارند دیگری بداند برای چه این کار را می کند.

۴-گفتگوی صریح:

فرد در این سبک بدون احساس ترس یا پرخاشجویانه رفتار کردن احساسات ،خواسته ها و افکار خود را بیان می کند .هنگامی که در شیوه گفتگوی خود صریح باشیم هم از حق و خواسته خود نگذشته ایم و هم احترام طرف مقابل را به جا آورده ایم.
از آن جایی که صراحت همراه با در نظر گرفتن احترام به نیازهای دیگران است .لذا افراد انعطاف پذیرترند و همیشه صرفا به دنبال خواسته های خود نیستند .
گفتگوی صریح ،این امکان را فراهم می آورد که افراد خود را به روش سالم ،غیر تواضعی و بدون سماجت نشان دهند و این به معنای عنوان کردن شفاف و مستقیم خواسته و مودب بودن در گفتگو است.

موفق باشید.
فاطمه غضنفری

بازدید:3,585بار , ارسال شده در : 12ام مرداد, 1392; ساعت : 7:26 ب.ظ
تعداد نظرات : ۱
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • نادر وطنخواه تربه بر گفته: ۲۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۲

    سرکار خانم غضنفری
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
    یکی از نکات بارز نوشته ها و یادداشتهای شما علمی بودن آن است . با اینکه از تحصیلات و تخصص شما اطلاعی ندارم
    اما مشخص است این سبک نوشتن ریشه در دانش و تخصصی علمی و روزآمد دارد. ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای شما خواهر محترمه، خوشحال خواهم شد از شما بیشتر بدانم.اگر افتخار آشنایی بیشتر با شما را داشته باشم موجب خرشندی و خوشوقتی ام خواهد بود.
    پایدار باشید.

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت