مواد لازم برای ۶ نفر:
– گوشت چرخ کرده؛ یک کیلوگرم-
پیاز؛ ۳۰۰ گرم-
زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چایخوری-
نمک و فلفل؛ به مقدار کافی
روش پخت:
۱ – ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.
نکته:
اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.
۲ – گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید. زعفران ساییده شده را نیز در کمی آبجوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دستتان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
۳ – برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دستتان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دستتان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همانطور که مواد در دست راستتان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید. در پایان دوباره دستتان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخها انجام دهید. سپس آتش را بر پا کرده، سیخها را روی آن قرار دهید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست. نکته۱: گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله بهتنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمتهای خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست. نکته ۲: با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخممرغ به مایه کباب اضافه کنید. نکته ۳: برنج این چلوکباب را هم بهصورت جداگانه در قابلمه یا پلوپز آماده کنید.
منبع:سایت ایران شف
با تشکر از توضیحات ارائه شده ، من میرم که امتحان کنم
آقا شیمی قربان !بدون مرغانه بهتره !
با سلام.من همه اینکارارو انجام دادم.اما بازم تعدادی از کباب ها ریخت رو آتیش.چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
سلام منم هرچی کردم بازم ریخت چرا؟
سلام.چون میدونم اهل دلی تا جایی که تجربه دارم بهت توضیح میدم.اگه خواستی کبابت ترد و خوشمزه باشه ۱:هر ۱ کیلو گوشت ترکیبی از ۴۰۰ گرم قلوه گاه نیم چرب گوسفند و ۶۰۰ گرم سردست گوسفند باشه.حالا اگه میخوای کبابت نریزه.۱: به هیچ وجه گوشتو نباید شستشو بدی یا اگه شستی باید با دستمال نخی خشکش کنی و بعد ۲ بار چرخش کنی.۲: گوشت چرخ شده رو به مدت ۲۴ ساعت تو فریزر قرار بده تا به اصطلاح بمیره.۳:بعداز باز شدن یخ گوشت ۳۰۰گرم پیاز رنده شده کاملآآبگیری شده بهمراه نمک و کمی فلفل و به اندازه سر قاشق چای خوری جوش شیرین به گوشت اضافه کن و بمدت نیم ساعت مردونه مخلوطش کن تا جایی که یک دست بشه.حالا اگه تمام مراحل درست انجام بشه دلیل ریختن کباب ،مخلوط نیست بلکه روش درست به سیخ کشیدن کبابه ولی این قولو بهت میدم اگه مخلوط خوبی درست کنی با ساده ترین روش به سیخ کشیدن هم کبابت نمیریزه.نوش جان
دوست عزیز دلیل ریختن کباب اینه که خوب ورز داده نشده من امتحان کردم هر ۱ساعت موادو از یخچال دربیارید و با دست ورز بدید کلا تو۳ساعت ۳بار این کارو انجام بدید میبینید گوشت الت چسبندگی به خودش میگیره امتحان کنید.
زعفران ساییده شده یعنی چی
گوشت ودوباره چرخ کنید بعد یک قاشق چای خوری جوش شیرین بجای تخم مرغ به گوشت اضافه کنیدودلیل آخرریختن گوشت نو بودن سیخ هاست یک بار بدون گوشت روی آتش حرارت بدهید که اگه خدا قبول کنه دیگه گوشت نمیریزه
با سلام خدمت دوستان کباب دوست خودم، عارضم همین امروز که داشتم دستور پخت کباب در منزل،که چندی پیش خودم در پاسخ به یکی از دوستان نوشته بودمو مرور میکردم به دو نکته که برای لذیذ و نرم شدن بیشتر کباب هنگام برش دادن وخوردن کباب کمکتون میکنه اشاره کنم.اول اینکه تو بعضی اظهارات تو سایت های مرتبط خوندم که برای نریختن کباب گوشتو چندبار حتی شش بار چرخ کنید که اینکار شاید ی درصدی کمکتون کنه ولی لازم نیست چون باعث میشه مخلوط خمیری بشه و کباب بعداز پخت بافت منسجمی پیدا کنه که من شخصآ توصیه نمیکنم.برای نریختن کباب رعایت شروطی که قبلۀگفتم الزامیست.حالا مطلبی که جا افتاده بود،گوشتو دوبار با پنجره درشت چرخ کنید.سپس پیاز رنده شده آبگیری شده رو به همراه نمک و کمی فلفل و به اندازه سر قاشق جوش شیرینو بهش اضافه میکنید و خوب چنگ میزنید حالا مخلوطو یکبار دیگه اینبار با پنجره ریز چرخ میکنید.تمام(نوش جان)
عذر خواهی منو بپذیرید من همون RMI هستم که امروز با نام حمیدرضا خدمتتون رسیدم.دو مطلب یکی با نام RMIنوشتم و مطلب دومی رو با نام حمید رضا که هر دو مکمل همدیگست که میتونه کمکتون کنه.با تشکر
اقا دست گلت مرسی خیلی خوب عمل کرد مال من که خوب شد اینا حتما بلد نیستن ممنون بای
با سلام مرسی واقعا خوب بود درست کردم عالی بود………………………
با درود فراوان
در کار تهیه کباب کوبیده اشکالات زیادی وجود دارد
اگر قرار به اموزش هست باید درست و صحیح اموزش داده شود نمونه درست تهیه کوبیده در وب سایت رستوران میلاد ابهر توضیح داده خواهد شد ادرس وبسایت http://www.abharmilad.com
عالی بود ممنون
هرکی دوست داره کبابش نریزه خواهش میکنم تو هر کیلو گوشت ۲۰۰گرم شینسل مرغ بزنه عمرا دیگه نمیریزه باتشکر دکتر جعفر
جوش شیرین ماده ایست بسییییییییییییییییییار مضر برای سلامتی
به چه قیمتی میخواین کبابتون نریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عالی بود…..
من درست کردم ولی متاسفانه ریخت روی اتیش
عاااااااااالی بووووود
واقعا عای بود
من تا حالا روش های زیادی امتحان کردم یعنی جواب میده لطفا هرکس قبلا درست کرده جواب بده
راس میگه جوش شیرین تعادل معدتونو به هم میزنه…
الان دیگه توی خمیرر نونوایی هم استفادش ممنوع شده..
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .
اين مجموعه درساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ثبت گرديده است.
آدرس :استان گيلان -بندرانزلي-جاده آبکنار-روستاي"کرکان"بندرانزلي