نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

طرز تهیه ترشه آش (آش ترش)

 

رشه آش (آش ترش)

در گیلان برای خانمهای باردار این آش را درست می کنند.

مواد لازم:

سبزی آشی یک کیلوگرم

برنج دو پیمانه

باقالای مازندرانی تازه یک کیلوگرم

سیر ۱/۵ بوته

آبغوره ۲ تا ۳ لیوان

گوجه سبز ۵۰۰ گرم

نعناع و خالواش (سبزی محلی) یک استکان

نمک و زردچوبه و آب و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:

سبزی ها که شامل: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و نعناع هستند را بعد از پاک کردن و شستن ریزخرد می کنیم. برنج را شسته و چند ساعت می گذاریم خیس بخورد،

سپس پخته و با گوشتکوب له می کنیم. باقلا را به همراه پوست دوم جداگانه می گذاریم در آب بجوشد.

وقتی کمی جوشید برنج و سبزی و دیگر مواد و ادویه جات را اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن آلوچه ها را نیز اضافه می کنیم.

سیر را در روغن سرخ کرده و نعناع و خالواش را به آن اضافه می کنی و کمی تفت می دهیم. مقداری از سیر داغ را در آش ریخته و بقیه را برای روی آن نگه می داریم.
آش را به همراه ماهی شور و تربچه سرو می نمایند.

.

تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)

بازدید:5,886بار , ارسال شده در : 8ام خرداد, 1395; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت