نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

فندق قاتق

 

 

فندق قاتق یکی از چندین غذای محلی گیلانی‌هاست.
مواد اولیه:

فندق با پوست: یک کیلوگرم

مرغ: یک عدد

بادمجان: ۵۰۰ گرم

رب انار ترش: سه قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری

آرد: یک قاشق غذاخوری

گلپر: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

* فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آن‌ها را می‌گیریم.

* سپس فندق‌ها را شسته و همراه آب درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می‌کنیم)

* وقتی فندق‌ها کاملاً له شدند، آن‌ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه‌فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می‌ریزیم تا کمی غلیظ شود.

* سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.

* بادمجان‌ها را پوست کنده، سرخ می‌کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.

فندق قاتق- غذای گیلانی

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

بازدید:3,328بار , ارسال شده در : 13ام اردیبهشت, 1395; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت