ﻭﻭﺯﻩ ﺩﻟﻪَ(ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺗﻮﭘﺮ)
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺪﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ(ﺑﺎﭘﻮﺳﺖ) ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯾﯽ ﻭﺳﻂ ﺁﻧﺮﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺪﺍﻥ ﻧﻤﮏ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺳﺮﺥ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .
ﺳﭙﺲ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻃﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﯾﮏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﺍ ﺗﮑﻪ ﺗﮑﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﮐﻮﺑﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼً ﻟﻪ ﺷﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺭُﺏ ﺁﻟﻮﭼﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ . ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ.
.
تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)