چای دو رنگ هم از زمانیکه چای در ایران مرسوم شده , در مراسم عروسی گیلانیها و مجالس مهم باب شد . در گذشته یکی از هنرهای زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شده و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده هایی اصیل به چشم میخوره .
چای دو رنگ در گیلان مراسم عروسی توسط شخصی که معمولا از اقوام داماد بود تهیه می شد و آن شخص چای دو رنگ را در سینی قرار می داده و برای اولین بار نزد عروس و داماد می برده تا آنها اولین نفراتی باشند که این چای را میل می کنند .
مردم منطقه بر این باور بودند که با آوردن چای دو رنگ در عروس، زندگی عروس و داماد مثل برگ چای ، سبز و به شیرینی چای دو رنگ شاد و شیرین باشد.
و سپس عروس داماد جهت تشکر از فردی که چای دو رنگ را نزد آنها آورده بود پولی را داخل سینی قرار میدادند و آن فرد در شروع مراسم عروسی با چای دو رنگ به همه کسانی که در مجلس عروسی حضور داشتند پذیرایی می کرد تا آنها نیز برای عروس و داماد آرزوی شادکامی و شیرین کامی داشته باشند.
سلام بسیار زیبا… کاش طرز تهیه اش رو هم تو سایت بزارید…ممنون می شم…