این غذای ساده و آسون و خیلییییییی خوشمزه شمالی، محبوب همه گیلانی های عزیز …
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوجه فرنگی رسیده قرمز خوشگل: ۶، ۷ تا درشت
سیر: ۵ حبه ( بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین)
نمک، فلفل و زرچوبه
تخم مرغ: ۲ تا
طرز پخت:
گوجه های سفت رو واسه این خورش استفاده نکنین.. با گوجه های رسیده و خوشرنگ (ترجیحا محلی و نه گلخونه ای) درست کنین..پوست گوجه ها رو بگیرین و خردشون کنین.. سیر خرد شده رو با نمک و زرچوبه توی روغن طلایی کنین..
۲ قاشق از سیرها رو توی یه ظرف کنار بذارین و تخم مرغها رو توی بقیه سیرها بشکنین و هم بزنین تا مخلوط بشه و ببنده.. حالا تخم مرغها رو هم بردارین و گوجه و اون سیری که کنار گذاشته بودین رو با هم برگردونین توی ظرف و نصف لیوان آب بریزین و درش رو بذارین تا گوجه ها خوب بپزه و له بشه
بعد از حدود یکربع، نمک و فلفل بزنین و خوب هم بزنین.(حواستون که هست..قبلا به سیرها نمک زدینا…گفتم که گفته باشم!!!)..این غذا رو ما تند دوست داریم..پس از فلفل غافل نشین!!
حواستون باشه که خشک نشه…این خورش باید کمی آب داشته باشه..تخم مرغها رو هم توش بریزین و مخلوط کنین.
با کته و ماهی شور یا دودی و سبزی خوردن …به به…چه شود!
نوش جان همه دوستان سبزم
نویسنده: خانم افسانه امانی
باتشکر از مطالب مفیدتون ولی ای کاش اگه مطلبی رو از جای دیگه بر میداشتین به نام خودتون نمینوشتین و منبعروذکر می کردین ،مطلبتون درباره ی خورشت گوجه از سایت هانی شف هست
آقا / خانم وکیلی مطلب را از سایت هانی شفت برنداشتم که بخوام بعنوان منبع ذکر کنم آخر مطلب منبع آن نوشته شده لطفا بیشتر دقت کنید 🙂
سلام ،متاسفانه من از اونجایی که زیادی دقت میکنم مطالب اون وبلاگ و حتی عکس بشقاب غذا تو ذهنم بود ،ادمین محترم شما انتهای مطلبتون فقط نویسنده رو ذکر کردین نه منبع رو احتمالا نویسنده ی محترمتون از ذکر منبع خود داری کردن ،و در آخر اگه یه سرچ کوچولو میکردین تو گوگل به صحت عرایض بنده پی می بردینشما من رو تشویق کردین به دقت بیشتر ،من هم شمارو به نقد پذیری تشویق میکنم ،پاینده باشید دوستان گرامی