مواد لازم:
بادمجان های متوسط
گردو سائیده شده
گوجه فرنگی متوسط
رب انار ترش
روغن
نمک ، فلفل، ادویه
سبزیجات معطر محلی: چوچاق + نعنا + جعفری + گشنیز
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را از وسط برش می دهیم و به آنها نمک می زنیم سپس تک تک بادمجان ها را فشار می دهیم تا آب بادمجان ها گرفته شود، سپس آنها را سرخ می نمائیم. گردو سائیده شده و رب انار ترش و سبزیجات معطر محلی و نمک ، فلفل، زردچوبه را با هم مخلوط می نمائیم و مواد آماده شده را داخل شکم بادمجان ها می ریزیم و چند گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده و آغشته به مواد می کنیم و داخل یک قابلمه قرار می دهیم و یک مقدار آب اضافه می کنیم تا با بخار بپزد.
*من مقدارتمام مواد را ذهنی انتخاب کردم وبا هم مخلوط کردم
این غذا را همراه با برنج میل میکنند(ما با نان خوردیمش)و در کنار آن ماست، سبزی خوردن، زیتون نیز میتوان استفاده کرد . این خوراک را در فصل تابستان به دلیل برداشت بادمجان بیشتر میتوان تهیه نمود.
امیدوارم درست کرده و نوش جان نمایید..
اشپز وعکاس : خانم افسانه امانی
ممنون جالب بود
خوشمزه به نظر میاد ..درست میکنم