نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

روستای خالکیاسر یکی از روستاهای شهرستان لنگرود است که در ۸ کیلومتری این شهرستان قرار گرفته است.این روستا در شمال لنگرود در مسیر جاده چمخاله قرار گرفته است وبا روستاهای پلت کله موبندان پاپکیاده همجوار است.
مسیر دستیابی به این روستا:
برای رفتن به این روستا هم می توان از جاده چمخاله اولین فرعی سمت چپ بعد از خارج شدن از شهر لنگرود در جاده چمخاله رسید هم از مسیر موبندان وهم از طریق چاف پاپکیاده به این روستا دسترسی پیدا کرد.
جمعیت روستا:
روستای خالکیاسر روستایی است تقریبا بزرگ و با قدمتی طولانی وجمعیت ۲۰۰ خانوار .این روستا در هشت سال دفاع مقدس ۱۷ شهید داده است .در این روستا سه امامزاده مدفون است یکی در کنار مسجد روستا ودیگری در انتهای محل در کنار باغها و مزارع به نام کوچ آستانه(آستانه کوچک مدفن امامزاده ابراهیم) ویک امامزاده هم دکانور نزدیک مزارع برنج قرار دارد.
اهالی این روستا کشاورزند همه به کشت برنج می پردازند در کنار برنج به سایر محصولات باغی هم می پردازند مانند کرم ابریشم که البته در حدود ۷-۸ سالی است بسیار کم به این کار میپردازند در گذشته در کنار برنج مهمترین محصول روستا بوده .اما سایر محصولاتی که در کنار برنج در باغها کاشت می شود عبارتند از: لوبیا سیر سبزی بادمجان کدو گروز دانه(گیاه جارو) کیوی خیار باقلا سیب زمینی پیاز وغیره. تقریبا اکثر محصولات کشاورزی در این روستا کاشته می شود به علت مرغوبیت زمین تمام این محصولات خوب به عمل می آید مردم این روستا همه این محصولات را می کارند مورد نیاز خانوار را کنار می گذارند مابقی را در فصل برداشت ویا بعضی را در زمستان به بازار لنگرود برای فروش میآورند.
در گذشته زنان روستا در زمستان حصیر بافی می کردنند ویا اینکه کار ریسیدن نخ ابریشم را انجام میدادنند که در حال حاضر کمتر کسی این کارها را انجام میدهد.
مردان روستا بعد از انجام کارهای کشاورزی نزدیک غروب همانند سایر روستاهای گیلان به قهوه خانه محل می روند تا هم چای بنوشند برای استراحت ورفع خستگی وهم از اخبار محل آگاه شوند و گپ وگفتی با دوستان و همسایگان خود داشته باشند.
بیشتر جوانان محل وقتی بزرگ میشوند به علت نداشتن کار راهی دیار غربت می شوند تا منبع درآمدی پیدا کنند و بعد ازدواج کنند (به علت محدود بودن زمین کشاورزی و قیمت پایین محصولات کشاورزی با وجود زحمت فراوان)بیشتر به شهرهای تهران و کرج و قم مهاجرت می کنند.
به سبب همین مهاجرت جوانان مدرسه راهنمایی محل به علت داشتن دانش آموز کم چند سالی است تعطیل شده است یعنی در حال حاضر روستا فقط مدرسه ابتدایی دارد ودانش آموزان مقطع راهنمایی به محل مجاور یعنی روستای پاپکیاده می روند.

منبع:ghalkiasar.mihanblog.com
گردآوری : سایت کرکان بندرانزلی

بازدید:4,772بار , ارسال شده در : 18ام مرداد, 1391; ساعت : 6:32 ق.ظ
تعداد نظرات : ۱
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • معصومه گفته: ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹

    دوست عزیز فک کنم نالکیاسرباشه ها؟؟؟یا من اشتباه گرفتم…
    ولش..به هر حال…ماهم شما رو لینک کردیم.

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت