طرز تهیه آلو مسما
آلو مسما غذایی گیلانی و بسیار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصیه می کنیم.
مواد لازم برای تهیه آلو مسما:
مرغ …………………………برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی ………………….برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه ……………………برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز ………………………….۲ عدد
شکر…………………………۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه……………………..مقدار ی
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( ۳ تا ۵ دقیقه ) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.
زعفران وقیسی این غذا را خوشمزه تر میکند وبا اضافهکرده کره میتوان لذیذ ترش کرد
منبع: سایت کرکان بندرانزلی (www.karkan.ir)
سلااااااااااام ممنونم .من بلد نبودم الان درست کردم وعالیه مرسیییییی . انزلی چی آبااااااایه ;))))