خواص سیر – آنتی بیوتیک طبیعی
محققان معتقدند ماده اصلی موجود در سیر برای مقابله با مسمومیت غذایی، قوی تر از ۲ نوع آنتی بیوتیک رایج است. به نقل از سایت«هلث نیوز» نتایج آزمایش ها نشان می دهد، ترکیبی به نام «دیالیل سولفید» نه تنها از «اریترومایسین» و «سیپروفلوکساسین»، ۲ نوع آنتی بیوتیک قوی تر است بلکه در کمترین زمان تاثیر خود را می گذارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ با کشف این خاصیت می توان آمار مسمومیت غذایی کامپیلوباکتر ناشی از گوشت خام را کاهش داد.
به گفته محققان، سیر باکتری های بیماری زا را در محیط و مواد غذایی کاهش می دهد.«کامپیلوباکتر» شایع ترین علت مسمومیت غذایی باکتریایی در جهان است و علایم آن شامل اسهال، شکم درد، تب و گرفتگی عضله می باشد.
گردآورنده: سایت کرکان بندرانزلی
www.karkan.ir