زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴- ۳ نفر:
کره: ۲ قاشق غذاخوری
موز تازه و سفت: ۴ عدد، مطابق شکل به قطعات ۳ سانتیمتری تقسیم کنید.
شکر قهوهای: یک چهارم پیمانه
دانه کنجد سیاه: یک قاشق چایخوری
لیموی بزرگ: یک عدد
طرز تهیه:
• درون تابهای روی حرارت زیاد، دو قاشق کره را آب کنید.
• موزها را درون کره آب شده ریخته و یک چهارم پیمانه شکر به آنها اضافه کنید.
• موزها را درون شکر تفت داده تا شکر آب شود.
• دانههای کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
• موزهای سرخ شده را درون ظرف مورد نظر ریخته و میل کنید.
منبع:iranchef.com
Ingredients:
◦۳/۴ c. flour
◦۱/۲ tsp. salt
◦۳/۴ to 1 c. water
◦۱ lime, zested and cut into wedges
◦۴ small, ripe bananas
◦۱ c. canola oil for frying
◦۱ tbsp. sugar
Fried Bananas
•In a medium bowl, combine flour and salt.
•Add enough water to make a smooth batter that is somewhat thick. Add lime zest and mix well.
•Peel bananas and dip them in the batter 2 or 3 times, until well coated.
•In a deep skillet, heat oil to 375�F, or until a piece of bread browns in 30 seconds.*
•Place bananas in the oil slowly and carefully. Fry two at a time, until they are crisp and golden brown. Remove with a slotted spoon and place on paper towels to absorb the oil.
•To serve, arrange bananas on a plate and sprinkle with sugar. Garnish with lime wedges.
•The key to melt-in-your-mouth fried bananas is to cook them immediately before serving so that the crust is crisp and the fruit is soft and warm.
•Preparation time: 10 minutes
•Cooking time: 10 minutes
منبع:iranchef.com
آشنایی با روش تهیه سس توت فرنگی
آشنایی با روش تهیه سس بشامل؛ سس ایتالیایی
آشنایی با روش تهیه لواشک انار
آشنایی با روش تهیه ترشی لیمو به سبک هندی
آشنایی با روش تهیه سالاد موز و انگور
آشنایی با روش تهیه سالاد نودل چینی
آشنایی با روش تهیه سالاد انار
آشنایی با روش تهیه بهترین پنکیک
آشنایی با روش تهیه پنیر ماکارونی فوری
آشنایی با روش تهیه املت فنجانی
آشنایی با روش تهیه سس هزار جزیره
آشنایی با روش تهیه ترشی لبو به شکل گل و ستاره
آشنایی با چند نکته ساده اما مهم برای طبخ یک غذای سالم و مغذی
آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی به سبک آْلمانی
آشنایی با روش تهیه نان پنیری
آشنایی با روش تهیه خوراک اسفناج با چیپس سیر
آشنایی با روش تهیه پیش غذای مدیترانهای؛ بورک(Borek)
آشنایی با روش تهیه مربای هلو
آشنایی با روش تهیه سالاد جوانه گندم
آشنایی با روش تزیین سالاد ژامبون
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و اسفناج با سرکه بالزامیک
آشنایی با روش تهیه سالاد گرم سیب زمینی
آشنایی با روش تهیه مربای گلابی
آشنایی با روش تهیه مربای زردآلو
آشنایی با روش تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید
آشنایی با روش تهیه سالاد اسفناج سرخ کرده با لوبیا
آشنایی با روش تهیه سالاد بروکلی با لیمو
آشنایی با روش تهیه نان تست فرانسوی
آشنایی با روش تهیه سس تارتار
آشنایی با روش تهیه پوست ترد سیب زمینی
آشنایی با روش تهیه سالاد مرغ و سیب زمینی
آشنایی با روش تهیه مربای گوجه سبز
آشنایی با روش تهیه ترشی چغاله بادام
آشنایی با روش تهیه سالاد آناناس و هویج
آشنایی با روش تهیه نان کدو سبز
آشنایی با روش تهیه سالاد ماکارونی
آشنایی با روش تهیه ماست و بادمجان
آشنایی با روش تهیه پای اسفناج و پنیر
آشنایی با روش تهیه حلقههای پیاز ترد و سرخ کرده
آشنایی با روش تهیه لبوی سرخ کرده
آشنایی با روش تهیه نان پنیر پفی
آشنایی با روش تهیه سیر سرخ شده با پنیر پارمسان
آشنایی با روش تهیه سالاد میوه
آشنایی با روش تهیه سالاد تخممرغ با مایکروفر
آشنایی با روش تهیه سالاد مرغ
آشنایی با روش تهیه لازانیای بادمجان
آشنایی با روش تهیه نان همبرگر ترهای
آشنایی با روش تهیه نان پفی تخممرغ
آشنایی با روش تهیه نوعی نان هندی
آشنایی با روش تهیه سالاد نارنگی یافا و پنیر فتا
آشنایی با روش تهیه سالاد خیار به شکل گل
آشنایی با روش تهیه سس سیر
آشنایی با روش تهیه سس قارچ
آشنایی با روش تهیه نان سیب
آشنایی با روش تهیه سس پنیر
آشنایی با روش تهیه نان موز
آشنایی با روش تهیه نان سیب زمینی برشته
آشنایی با روش تهیه نان کلاسیک
آشنایی با روش تهیه سالاد میوه پاییزی
آشنایی با روش تهیه مربای هل و هویج
آشنایی با روش تهیه سالاد میوه لایهای
آشنایی با روش تهیه مربای لبو
آشنایی با روش تهیه سالاد گرم بروکلی
آشنایی با روش تهیه مربای انار
آشنایی با روش تهیه ترشی لبو
آشنایی با روش تهیه سرکه ترخون
آشنایی با روش تهیه سالاد مرغ و سیر کبابی
آشنایی با روش تهیه سالاد باقلا، سبزی و پنیر فتا
آشنایی با روش تهیه سالاد نخود
آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی
چطور طعم و رنگ سبزیجات را به هنگام پخت حفظ کنیم؟
آشنایی با روش تهیه سالاد پنیر و هندوانه
آشنایی با روش تهیه سالاد اسپانیایی
آشنایی با روش تهیه مربای توتفرنگی با مایکروفر
آشنایی با روش تهیه سالاد باقالا و پنیر
آشنایی با روش تهیه مربای بهار نارنج
آشنایی با روش تهیه سالاد میوه
آشنایی با روش تهیه کنگر ماست یا برانی کنگر
آشنایی با روش تهیه سالاد کلم با کشمش
آشنایی با روش آمادهسازی شیره خرما
آشنایی با روش تهیه ترشی خرما
آشنایی با روش تهیه سالاد پرتقال و پیاز
آشنایی با روش آمادهسازی کلم
آشنایی با روش آمادهسازی گوجهفرنگی
آشنایی با روش آماده سازی قارچ
آشنایی با روش آمادهسازی جعفری
آشنایی با روش تهیه مربای کیوی
آشنایی با روش تهیه سالاد اسفناج و لبو
آشنایی با روش تهیه باترمیلک
آشنایی با روش تهیه سالاد تبوله با انار و نعنا
آشنایی با روش تهیه ماست و خیار
آشنایی با روش تهیه مربای به
آشنایی با روش تهیه سس سیر
آشنایی با روش تهیه پوره خرما و پسته
آشنایی با روش آمادهسازی مارچوبه
آشنایی با روش تهیه مربای پوست پسته
آشنایی با روش نگهداری روغن خوراکی
آشنایی با روش تهیه سبزیجات پفکی
آشنایی با روش آمادهسازی سیر
آشنایی با روش آمادهسازی رزماری
آشنایی با روش آمادهسازی سیبزمینی
آشنایی با روش آمادهسازی پیاز
آشنایی با روش تهیه نان سوخاری شیرین
آشنایی با روش شستن میوه و سبزی
آشنایی با روش تهیه مربای انجیر
آشنایی با روش تهیه کاسرول مخلوط سبزیجات فصل
آشنایی با روش تهیه سالاد پروتئیندار
آشنایی با روش تهیه مربای توت فرنگی
آشنایی با روشهای سرخ کردن مواد غذایی
آشنایی با روش نگهداری خرما
دیگر مطالب تغذیهآشنایی با خواص خوراکیهابرخی از غذاهای انرژیزا و نشاط آور را بشناسید
توصیهها و آدابتغذیه مناسب برای سالمندان دیابتی
توصیهها و آداب تبدیل موز به افعی؛ صبحانهای سرگرمکننده برای کودک
آشنایی با خواص خوراکیهابرای زود هضمشدن غذا تمبر هندی بخورید
توصیهها و آداببه تبلیغات روغن گیاهی توجه نکنید
دسرآشنایی با روش تهیه تزئینات خوردنی خوشمزه
توصیهها و آدابایدههای غذایی برای کودکان
آشنایی با خواص خوراکیهاآشنایی با ۷ خاصیت کاربردی سرکه
توصیهها و آدابآشنایی با روش تبدیل تخممرغ پخته به شکل قلب
توصیهها و آدابروش تهیه سیب زمینی به شکل موش
توصیهها و آدابرعایت چند نکته تغذیهای برای خواب بهتر
دسرآشنایی با روش تهیه کباب میوهجات تازه
نوشیدنیهاآشنایی با روش تهیه میلک شیک موز و توت فرنگی
رژیمرعایت سه نکته برای تناسب اندام
آشنایی با خواص خوراکیهامصرف رازیانه مغز را فعال میکند
دسرآشنایی با روش تهیه آلاسکای نارگیل و آناناس
دسرآشنایی با روش تهیه موز سرخ کرده به سبک تایلندی
دسرآشنایی با روش تهیه پاپ کورن دارچینی
غذای اصلیآشنایی با برنج سرخ کرده مخلوط به سبک چینی
آشنایی با خواص خوراکیهاآشنایی با خواص کره بادام زمینی
موادغذائینمایش چند اثر هنری از مواد غذایی
غذای اصلیآشنایی با روش تهیه غذای رنگی با پاستا
رژیم ۴ ماده غذایی برای کاهش وزن
غذای اصلیآشنایی با روش تهیه ساندویچ تمشک و کره بادام زمینی
میوه و سبزیتندتر از فلفل قرمز
دسرآشنایی با روش تهیه یخمک شاتوت و پرتقال
دسرآشنایی با روش تهیه پوره میوه
آشنایی با خواص خوراکیهاپوست بادمجان خاصیت ضدسرطانی دارد
تدارکآشنایی با روش تهیه سس توت فرنگی
میوه و سبزی۶ کاربرد فوقالعاده موز
شیرینیهاآشنایی با روش تهیه کیک سس سیب با گردو، کشمش و خرما
آشنایی با خواص خوراکیهاآشنایی با خواص شاتوت
غذای اصلیآشنایی با روش تهیه تخممرغ در لانه
تدارکآشنایی با روش تهیه سس بشامل؛ سس ایتالیایی
شیرینیهاآشنایی با روش تهیه کیک اسفنجی لیمویی
رژیمرژیم غذایی خود را با MealSnap دقیقتر کنید
موادغذائیتخممرغ؛ صبحانهای برای تقویت مغز
دسرآشنایی با روش تهیه موس توت فرنگی
آشنایی با خواص خوراکیهاآشنایی با ۶ غذایی که برای شما مفیدند
غذای اصلیآشنایی با روش تهیه سوپ کرفس، سیب و هویج
میوه و سبزیبیشتر بدانیم از خواص لیمو
رژیمکاهش وزن با رعایت ۶ نکته
توصیهها و آدابغذاهایی که از بیماری پیشگیری میکنند
آشنایی با خواص خوراکیهاگوجهفرنگی، قلب صیفیجات
آشنایی با خواص خوراکیهاآشنایی با ۱۰ منبع گیاهی خوراکی برای مقابله با بیماریها
منبع:iranchef.com