طرز تهیه:
برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکهتکه کرده و در پیاز رندهشده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاقگاز کباب کنید.
نکته:
این غذا همراه دوغ محلی خورده میشود.
در ظرفهای جداگانه مخلفات این غذا را بچینید.
اشپل شور
ماست چکیده
کره محلی
زیتون
باقلای خیسشده
پیاز
منبع: سایت کرکان بندرانزلی ( Www.Karkan.Ir )
سلام.
خسته نباشید
چقدر خوشمزه است این پست شما….
بابا نکنید این کارا رو… اشتهای مردمو باز می کنید…
ممنون و شاد باشید
دم شما گرم
salam
khaste nabashid
khayli ali bod
bekhosos ghesmt marbot be ghazahaye mahali
mamnon mofagh bashid