نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

به عقیده ی بسیاری از کارشناسان روند نابودی تالاب بین المللی انزلی در اثر رشد سریع و تصاعدی جلبک آزولا در سطح این تالاب می باشد اما گیاه آزولا چیست؟

آزولا نوعی سرخس با برگ های کوچک به رنگ سبز است این گیاه با برگ های ریز و رشد سریع خود سطح آبها را می پوشاند و مانع از رسیدن نور خورشید و اکسیژن به درون آب می شود علاوه بر این با مصرف اکسیژن و مواد غذایی آب ، زیستگاه ها را تضعیف کرده تا جایی که رفته رفته تنوع گیاهی و جانوری زیستگاه به نابودی کشیده می شود و این گیاه به عنوان یک گیاه مهاجم و مرگ آور تلقی می شود یکی از خصوصیات منحصر به فرد این گیاه این است که به راحتی با هر محیطی سازگاری پیدا می کند

این گیاه موجب جلوگیری از ورود نور به درون آب می گردد در این صورت آبزیان مفید مانند ماهی ها و موجودات ذره بینی نیز قادر به رشد و تکثیر نبوده و سیر نابودی در پیش می گیرند و مرداب یا تالاب تبدیل به سیاه چاله های بد بو و غیر قابل زیست می گردد و دیگر مکان مناسبی برای پرندگان مهاجر نخواهد بود و اکثر گیاهان بومی به دلیل خفگی نابود می گردند .

درحدود ۱۵ سال از تاریخ ورود این گیاه وارداتی به منطقه ی سرسبز شمال می گذرد ولی در این مدت کوتاه آزولا زیستگاه های آبی شمال کشور به خصوص گیلان و مازندران را شدیدا تحت فشار قرار داده است .

 

منبع:وبلاگ اله تی تی گیلان

بازدید:11,576بار , ارسال شده در : 11ام فروردین, 1390; ساعت : 2:35 ق.ظ
تعداد نظرات : ۲
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • ستاره گفته: ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲

    ای ازولا نامرد

  • ابراهیم گفته: ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۰

    تنها راه موجود و بهترین راه بهره برداری از این گیاه است که هم کاهش و کنترل آن و هم درآمد زایی و هم اشتغال دارد. تولید علوفه کود سبز و کمپوست از اولین استفاده های آن هستند. قطعا کاربردهای دیگری هم پیدا خواهد شد.

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت