مواد لازم :
سینه مرغ ۱۰۰۰ گرم
فیله گوشت ۱۰۰ گرم
برای نگینی کردن
پیاز ۳ عدد
دنبه ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
فلفل قدری نمک قدری
طرز تهیه :
مرغ و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا موادکاملا چسیندگی پیدا کند ، بعد دست را مرطوب می کنیم و از مایه گوشت بر میداریم و بسیخ میکشیم و با انگشت کمی فشار میدهیم تا گوشت بسیخ بچسبد و سطح آن صاف شود ، آنگاه آتش قراوان را که کاملا گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخها را روی آتش می چنیم و فوری آتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را بسیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد ، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند ، کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم . اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران بهمین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود. کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش و اگر ذغال باشد بهتر تهیه میشود، ولی از فر بلحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی می چینیم و فر را با حرارت ۵۰۰ درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ میدهیم.
منبع: ایران شف
سلام.مرسی عالی بود
خیلی مبهم توضیح دادین من که چیزی متوجه نشدم
مر۳۰ قربانت موفق باشی