نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

سمینار «زن، تولید فکر و اندیشه» در واحد بندرانزلی برگزار شد. به گزارش خبرگزاری آنا در واحد بندرانزلی به مناسبت فرارسیدن میلاد باسعادت دخت پیامبرگرامی اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) سمینار «زن، تولید فکر و اندیشه» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی برگزار شد.

به همت حوزه معاونت پژوهشی و امور پژوهشی زنان واحد بندرانزلی، فرمانداری شهرستان بندرانزلی و واحد علم و فناوری شهرستان بندرانزلی، در سال همت مضاعف و کار مضاعف سمینار زن، تولید فکر و اندیشه در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی برگزار شد.
در این سمینار اساتید، دانشجویان، معاونت فرمانداری شهرستان بندرانزلی، معاون نوآوری و فناوری پارک علم و فناوری استان گیلان، رئیس، معاونان اساتید و دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی حضور داشتند. ابتدا دکتر آرزم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن خیرمقدم به حاضران، فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه(س) تبریک گفتند و ایشان با تلاوت سوره مبارک کوثر گفت امروز زنان جامعه ما باید زندگی پربرکت حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی خود قرار دهند و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز نقش زنان را در اداره کشور بسیار مورد توجه قرار داده است که ازجمله آن حضور زنان در مشاغل بسیار مهم در کشور است و نقش زنان در توسعه کشور بسیار پراهمیت است. امروز زنان حوزه مدیریت و فکر و اندیشه بسیار توانا هستند. رئیس واحد بندرانزلی از کمیته بانوان فرمانداری شهرستان بندرانزلی پارک علم و فناوری شهرستان حوزه معاونت پژوهشی و امور پژوهشی زنان واحد بندرانزلی که در برپایی این سمینار تلاش کردند تشکر و قدردانی کرد.
عباس‌زاده معاون پژوهشی واحد بندرانزلی ضمن خیرمقدم به حاضران، میلاد کوثر، روز زن را تبریک گفتند.
وی در ادامه گفت امروزه نقشی که زنان ایفا می‌کنند بسیار مهم است و مسوولیت بسیار سنگینی که در تربیت فرزندان و همسرداری به عهده دارند بسیار قابل ستایش است و همین تلاش مضاعف ایثارگری که زنان در جامعه اسلامی در مشاغل مختلف دارند، مورد تقدیر بوده و قطعا جامعه اسلامی ما قدر اینها را می‌داند چنانکه شاهد هستیم در کشور عزیز ما زنان جامعه ما در زمینه‌های علمی و مدیریت بسیار توانا بوده و عهده‌دار مسوولیت‌های مهم در کشور هستند.
معاون پژوهشی درخصوص فعالیت‌های پژوهشی گفت:
در حوزه معاونت پژوهشی واحد بندرانزلی سعی کردیم به قدر ناچیزی اگر شد در تولید علم در جامعه اسلامی نقشی داشته باشیم؛ چنانکه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی تلاش شده که بتوانیم همگام با سیاست‌های علمی و پژوهشی کشور در فرآیند توسعه و پیشرفت علم و دانش حرکت کنیم که الحمدلله دانشگاه آزاد اسلامی در این عرصه نقش بسیار مهمی در تولید علم داشته، گام‌های استواری در عرصه فناوری و توسعه برداشته و سهم زیادی در این زمینه داشته باشد. من از همه دوستانی که زمینه برگزاری این سمینار را فراهم کردند تشکر می‌کنم. و از همین‌جا از همه عزیزانی که صاحب اندیشه و علم هستند دعوت می‌کنم در راستای تولید علم چون پذیرش مقالات، تشویق مقالات، برگزاری همایش‌ها و میتینگ‌هایی که علمی است ما را یاری کرده تا بتوانیم خواسته‌های علمی شهروندان خودمان را اجابت کنیم.
این امر به‌منزله تواضع است. ضمن اینکه خودمان برنامه‌های سال ۸۹ را تا حدودی پیش‌بینی کرده‌ایم و ان‌شاءالله بتوانیم به کمک شما و وفاق و همدلی که در هیات‌رئیسه حاکم است، سیاست‌های این دانشگاه را در تولید علم و فناوری در حوزه پژوهش اجرایی و عملیاتی کنیم و از همه دوستان تقاضای این را دارم ما را یاری کنید که در راستای تولید علم و کارهای پژوهشی‌ای که قطعا وظیفه اصلی دانشگاه هم غیر از این نیست گام‌های بلندتری را برای تحقق آرمان‌های جامعه دانشگاهی برداریم.
خانم دکتر بلالایی، معاون پارک علم و فناوری استان گیلان در این سمینار به ارائه دیدگاه‌های خود پرداخت و گفت: در محیطی هستم که محیط دانشگاهی بوده و مهد علم و مکان بسیار مناسبی برای ارائه دیدگاه‌های مفاهیم پژوهشی و فناوری است که این موضوع جزو ساختار اصلی حوزه پارک‌های علمی و فناوری محسوب می‌شود. اگر هدف از پژوهش همان تولید علم است بسیار سودمند است. هدف فناوری پاسخگویی به نیاز است. علم یعنی اینکه بدانیم چرا و فناوری یعنی اینکه بدانیم چگونه براساس نیازی که در ساختار آن وجود دارد زمینه‌های رشد و توسعه را فراهم آوریم.
وی در ادامه گفت: دانشگاه به‌عنوان مرکز و مهد آموزش پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به‌عنوان مهد پژوهش در کنار دانشگاه‌ها و ساختارهایی به‌عنوان محیط‌های علمی و فناوری و مراکز رشد یا شهرک‌های تحقیقاتی به‌عنوان مهد فناوری تشکیل و به‌عنوان ساختار جدید به حوزه وزارت علوم و تحقیقات فناوری منسوب شده‌اند. مسلم است هیچ کس نمی‌تواند منکر این باشد که فناوری به‌عنوان ابزار رشد و توسعه و تعالی هر کشور مطرح است و این موضوع به خوبی در سیاست‌های کشور جمهوری اسلامی ایران هم تعریف شده است و ابزار رشد و توسعه و تعالی کشور با هدف دستیابی به توسعه اقتصادی با مفهوم پیشرفت در علم، سودآوری و افزایش ثروت ملی در رویکرد صحیح فناوری توسعه در مراکز نوآوری که همه آنها مراکز رشد هستند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
خانم دکتر رودگرنژاد عضو هیات‌علمی واحد بندرانزلی درخصوص نقش زن در فرآیند توسعه و مدیریت علمی مطالب مبسوطی را بیان داشت و گفت: به‌طور کلی توسعه یعنی فرآیند بهبود در مبانی علمی و فنی تولید و دگرگونی و پیشرفت در سطح زندگی، شرایط کار و نحوه مدیریت نهادهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هر کشور به‌طور بنیادی و اساسی با رویکردی سیستماتیک و کل‌گرا.
اگر در تعریف توسعه علاوه‌بر رشد اقتصادی، به جنبه‌های انسانی و پایداری آن نیز توجه شود، نمی‌توان نقش زنان را در این فرآیند نادیده گرفت.
در این میان زنان چون مردان، به‌عنوان منابع ارزشمند، در توسعه و پیشرفت جامعه خود نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. زنان و مردان به همراه هم قادرند جامعه و کشور را در مسیر رشد و توسعه قرار دهند و از نیروهای خود، به‌گونه‌ای
هم افزا، جامعه را بهره‌مند سازند. جوامعی که توانسته‌اند با تفکر راهبردی موفق به تدوین قوانینی برای بهره‌برداری از اندیشه‌های خلاق و قدرت سازندگی زنان بشوند و در واگذاری فرصت برای ابراز شایستگی و لیاقت به تمامی شهروندان اعم از زن و مرد، مساوات را رعایت کنند، بیش از سایر جوامع پیشرفت کرد‌ه‌اند.
از سوی دیگر، امروزه یکی از مهم‌ترین نشانه‌های توسعه‌یافتگی در هر کشوری، میزان سهمی است که آن کشور در تولید فکر و اندیشه دارد زیرا بنا بر نظر آلوین تافلر ما در عصر دانایی زندگی می‌کنیم و به قول فوکو این دانش است که قدرت می‌آورد. همچنین به تمامی فرآیندهای ذهنی که به راهکارها، اندیشه‌ها، نظریات یا محصولاتی منتهی می‌شود که جدید یا منحصربه‌فرد هستند، تولید فکر گفته می‌شود.
تولید فکر و اندیشه، فرآیندی است که در نتیجه آن کار تازه‌ای ارائه و توسط فرد یا گروهی در یک زمان به‌عنوان چیزی مفید و رضایتبخش عنوان می‌شود.
و از آنجا که همه انسان‌ها در آفرینش از یک گوهر اصلی و اساسی بوده‌اند، لذا فقط مردان نیستند که می‌توانند بیندیشند و در فرآیند توسعه نقش ایفا کنند.
بنابراین پویایی و سرزندگی «زنان»،
چیزی جز پویایی و سرزندگی «اندیشه‌شان»
نخواهد بود.
در این میان، رشد نهادهای آموزشی و علمی زمینه مشارکت موثر زنان در تحولات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را فراهم و در آنها نوعی قابلیت تفکر، تحرک ذهنی و تولید اندیشه ایجاد می‌کند تا باورهای مناسب توسعه را پذیرفته و درونی کنند و اینکه افزایش حضور زنان در سطوح اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی منوط به افزایش حضور سیاسی آنان است. با توجه به اینکه دولت نقش تعیین‌کننده‌ای در جریان‌سازی، تصمیم‌گیری و سیاستگذاری‌های کلان جامعه ایرانی دارد، تنها افزایش نقش زنان در نهاد دولت و در سطوح تصمیم‌گیری آن می‌تواند به ارتقای تدریجی و کیفی مشارکت زنان در توسعه کشور بینجامد که البته حضور زنان در پست‌های کلیدی و مشاغل تاثیرگذار و مهم را در سطح کشور می‌توان از آن جمله دانست.
در پایان مراسم هدایایی به برندگان مسابقه پژوهشی اهدا شد.
تولید عسل توسط یکی از دانشجویان واحد بندر انزلی
به گزارش خبرگزاری آنا در واحد بندر انزلی یکی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی علاوه بر اشتغال در یکی از ادارات دولتی و تحصیل در واحد انزلی به تولید عسل نیز می‌پردازد.
هدایت‌الله حسنی دانشجوی رشته حقوق در واحد بندر انزلی و کارشناس سازمان تعاون روستایی استان گیلان است. این دانشجو که فردی باسابقه در تولید عسل است، اظهار داشت: امسال در تولید عسل خود در پدیده‌ای بی‌سابقه نام پیامبرگرامی اسلام حضرت محمد(ص) روی دو شانه عسل تولیدی وی نقش بسته و نام مبارک حضرت محمد(ص) کاملا مشخص است.
هدایت‌الله حسنی گفت:زنبورهای عسل وی به صورت مهاجر هستند و در موقع بهار به علت وجود گل‌ها و شهد فراوانی که در منطقه خلخال وجود دارد با کوچ زنبورهای عسل از استان گیلان به روستای انبر از توابع شهرستان خلخال انتقال داده می‌شوند و در آنجا عسل تولید می‌کنند.
وی اظهار کرد: پس از سال‌ها کار در زمینه تولید عسل این مورد برای اولین بار برای او اتفاق افتاده که در پدیده‌ای استثنایی نام حضرت محمد(ص) به صورت کاملا برجسته روی شانه عسل نقش بسته است.
وی در پایان گفت: قرار است این دو شانه عسل را روز مبعث حضرت محمد(ص) بین مردم توزیع کند.
نماینده خبرگزاری آنا در واحد بندر انزلی
منبع : سایت فرهیختگان
بازدید:4,257بار , ارسال شده در : 25ام خرداد, 1389; ساعت : 8:04 ب.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت