* برطرف کردن بوی پیاز از کارد یا چاقو
با بریدن چند هویج بوسیله کارد یا چاقویی که بوی پیاز می دهد منجر به از بین رفتن بوی پیاز می شود.
* نحوه پاک کردن لکه تخم مرغ شکسته بر روی زمین
پاک کردن تخم مرغ شکسته از روی زمین کار بسیار دشواری است، اما برای این که بتوانید به راحتی آن را پاک کنید، کافی است مقداری نمک روی محل بریزید و بعد با یک پارچه تمیز آن را جمع کنید.
* استفاده از نمک برای از بین بردن لکه چای
گاهی ساده ترین خوراکی ها لکه های عجیب و غریبی روی لباس می گذارند که به این راحتی پاک شدنی نیست؛ مثلاً لکه یک قطره چای به خصوص روی لباس سفید کافی است تا آنجا را کاملاً بی استفاده کند. برای پاک کردن لکه چای هم می توانید از نمک کمک بگیرید. کافی است مقداری نمک روی یک قاچ آب لیمو بریزید و آن را روی محل لکه بمالید.
* نحوه برق انداختن ظروف قدیمی مسی و برنجی
می توانید ظروف قدیمی مسی و برنجی را هم برق بیاندازید؛کافی است یک معجون فوق العاده درست کنید؛یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را با مقدار مساوی آرد و نمک مخلوط کنید، سپس به کمک یک تکه پارچه تمیز، آن را روی ظرف بکشید. بعد آن را آب بکشید وخشک کنید.
* نحوه نگهداری سیر برای همه فصول سال
برای آن که در همه فصول سال سیر تازه داشته باشید، روشهای زیر را میتوانید به کار ببرید:
– حبههای سیر را بیآن که آنها را از یکدیگر جدا سازید، در داخل فریزر قرار دهید.
– هنگام مصرف آنها را پوست بکنید و قبل از آن که یخ آنها ذوب شود، خرد کنید.
– اگر سیر درسته را درون شیشه حاوی روغن مخصوص طبخ غذا نگهداری کنید، هیچ گاه خشک نخواهد شد.
-پس از آن که سیر را مورد استفاده قرار دادید، میتوانید روغن آن را نیز که طعم و مزه سیر گرفته است، روی سالاد بریزید.
* نحوه خشک کردن پارچه های استرج و کشی
در نظر داشته باشید که هرگز لباس های استرج و کشی را پس از شستن روی طناب آویزان نکنید، زیرا سرازیر شدن آب، باعث کش آمدن لباس می شود و زیبایی خود را از دست می دهد.به همین منظور همیشه بعد از شستن، آنها را در سبد گذاشته، بگذارید تا خشک شود. با اینکار هیچ صدمه ای به لباس شما وارد نمی شود.
* نحوه بر طرف کردن شوری خورش
اگر خورش شما زیادی شور شده می توانید یک تکه سیب زمینی یا چند حبه قند داخل آن بریزید.
* نحوه شستشو، اتو و نگهداری از پارچه های نخی
برای شستشوی پارچه های نخی، ماده قلیایی و آب ( ۶۰ درجه) همراه با فشار یا چنگ زدن مناسب است.در هنگام اتو کردن احتیاج به روانداز نداشته و حرارت ۱۵۰ درجه برای آن ها مناسب است. باید دقت کنید که از طرف طول، پارچه را اتو کنید.برای آهار زدن از نشاسته استفاده کنید.
در صورتی که می خواهید پارچه های نخی را برای مدتی طولانی نگهداری کنید آن ها را داخل کیسه های نایلونی قرار دهید تا عوامل جوی روی آن ها اثر نکند. هر چند وقت یکبار هم تای آن ها را عوض کنید.
منبع:سایت پزشکان