مواد لازم-برای شش نفر
۱_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد
۲_ سیر _ یک و نیم بته
۳_ برنج _ یک قاشق غذاخورى
۴_ تخم مرغ _ ۴ عدد
۵_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود)
۶_ روغن یا کره _ تقریبا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۷_ زردچوبه, فلفل و نمک _ به اندازه کافى
طرز تهیه
سبزى را تمیز کرده و شسته, ریز خرد میکنیم و با یک قاشق برنج شسته شده و با دو سه لیوان آب میپزیم. بعد سیر را پوست کنده و با کمى نمک با گوشت کوب له میکنیم و با کره یا روغن و کمى زردچوبه تفت میدهیم تا طلایى شود. وقتى که سبزى پخت نصف از سیر سرخ شده را به آن اضافه کرده و در بقیه سیر کمى دیگر روغن ریخته, تخم مرغ ها را در آن شکسته و سرخ میکنیم, تخم مرغهاى سرخ شده را همراه با نمک وفلفل و آب نارنج به سبزى اضافه کرده یکى دو جوش که زد و خورش جا افتاد برمیداریم. آب این خورش نباید زیاد باشد. آن را بدون سبزى خلواش هم میتوان تهیه نمود
توضیح: در غرب گیلان و شرق مازندران مقدار کمى گوشت استخواندار(استخوان قلم) را حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع در آب کم پخته و به مایع خورش اضافه میکنند
وب سایت بسیار زیبا و جالبی بود لذت بردم
http://www.asiavacuumpumps.com
مرسی از مطالب جالب ، استفاده کردیم
باید خوشمزه باشه
ترشه تره یکی از غذا های مورد علاقمه منه