میرزا قاسمى اغلب با کته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده یا با ماهى دودى و ترشى هفت بیجار خورده مىشود
مواد لازم
۱_ بادنجان درشت غیر تخمى _ ۱۰ عدد (۲ کیلو)
۲_ تخم مرغ _ ۳ تا ۴ عدد
۳_ سیر _ یک و نیم بته
۴_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى
۵_ در صورت تمایل گوجه فرنگى متوسط _ ۳ عدد
۶_ روغن یا کره _ ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۷_ زرد چوبه _ نصف قاشق چاى خورى
طرز تهیه
بادنجان ها را شسته با نوک کارد پوست آن ها را یک چاک میدهیم, آنها را روى آتش ذغال یا در کف فر کباب میکنیم تا بحدى که کاملا پخته شود. پوست و سر بادنجان را میگیریم. اگر تخمى باشد تا حد امکان تخم آنرا جدا مىنماییم سپس با نوک قاشق آنرا تکه تکه نموده و یا با گوشت کوب له میکنیم. سیرها را پوست کنده با کمى نمک با گوشت کوب کوبیده و با روغن و کمى زردچوبه تفت میدهیم تا طلائى شود. سپس بادنجان ها را با سیر و روغن یا کره و باز کمى زردچوبه مخلوط کرده روى حرارت ملایم در تاوه سرخ مىکنیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد. آنقدر سرخ میکنیم تا تقریبا آبش جمع شود, آنگاه گوچه فرنگى ها را پوست کنده قاچ قاچ نموده به بادنجان ها اضافه میکنیم و باز کمى تفت میدهیم تا به روغن بیفتد. سپس بادنجان ها را کنار کرده در وسط تاوه یک قاشق کره ریخته تخم مرغ ها را در آن میشکنیم, وقتى تخم مرغ بسته شد آنرا آهسته با بادنجان ها مخلوط میکنیم. نمک و فلفل زده برمیداریم. نوش جانتان
سلام به نظرم اطلاعات جالبی را مد نظر قرار داده اید ممنون
سلام
سایتی پر محتوا و جالب دارین آفرین
ولی از منجیل اسمی نیاوردین
جلیل بچه منجیل – ساکن مراغه
وب سایت بسیار زیبا و جالبی بود لذت بردم
http://www.asiavacuumpumps.com
واقعاعالی بودتوضیحاتتون کامل بودنسبت به بقیه سایتا.دستتون دردنکنه
سلام.باتشکرازتون.توضیحاتتون واقعانسبت به بقیه کامل بود.دست مریضاد
عالی بود ممنون
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .
اين مجموعه درساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ثبت گرديده است.
آدرس :استان گيلان -بندرانزلي-جاده آبکنار-روستاي"کرکان"بندرانزلي