نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

این روزها بارداری در سن بالا بین زنان در حدی غیر محسوس شایع شده است. مطالعات نشان می دهد که بارداری در سنین ۴۰-۴۴ بین زنان از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۸ به میزان ۴ % افزایش یافته است.

البته نمی توان گفت که نقصان جنین و خطرات احتمالی که مادر را در این سن تهدید می کند صددرصد است ولی خالی از اشکال نیز نخواهد بود. از جمله فاکتورهای مهم در امر بارداری که به موازات افزایش سن مادر ممکن است تغییر یابد عبارتند از:

۱- افزایش خطر سقط جنین در سن ۲۰ : ۱ مورد در هر ۱۰ زن درسن ۳۵ : ۱ مورد در هر ۵ زن درسن ۴۰ : ۱ مورد در هر ۳ زن در سن ۴۵ : ۱ مورد در هر ۲ زن تومورهای غیر سرطانی که در واقع رشد زایده در دیواره رحم است منجر به سقط جنین می شود.

 ۲- افزایش اختلالات کوروموزمی در سن ۲۰ : ۱ مورد از هر ۵۲۶ تولد در سن ۳۰ : ۱ مورد از هر ۳۸۵ تولد درسن ۴۰ : ۱ مورد از هر ۶۶ تولد در سن ۴۵ : ۱ مورد از هر ۲۱ تولد زنان با تمام تخمک هایی که دارند به دنیا می آیند و به موازات افزایش سن ، تخمک های آن ها نیز پیر و پیرتر می شود. و تمام اختلالات ژنتیکی به موازات پیرتر شدن تخمک افزایش می یابد. تخمک ها در تخمدان زخیره می شوند و احتمال تغییر به مرور زمان دارند.

۳- احتمال ابتلا به سندرم داون در سن ۲۵ سالگی: ۱ مورد از هر ۱۲۵۰ تولد درسن ۳۰ سالگی: ۱ مورد از هر ۱۰۰۰ تولد در سن ۳۵ سالگی: ۱ مورد از هر ۴۰۰ تولد در سن ۴۰ سالگی: ۱ مورد از هر ۱۰۰ تولد در سن ۴۵ سالگی: ۱ مورد از هر ۳۰ تولد در سن ۴۹ سالگی: ۱ مورد از هر ۱۰ تولد به موازات افزایش سن خانم ها احتمال ابتلای جنین آنها به سندرم داون افزایش می یابد. این اختلال به دلیل تقیسم بندی غلط سلولی اتفاق می ا فتد. البته انواع گوناگونی از این اختلال وجود دارد که دلایل آنها به درستی مشخص نیست.

 ۴- احتمال ابتلا به دیابت در دوران بارداری در سن ۲۰ سالگی: ۲۲ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۲۵ سالگی: ۳۶ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۳۰ سالگی: ۵۱ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۳۵ سالگی: ۶۷ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۴۰ سالگی: ۸۴ مورد از هر ۱۰۰۰ زن باراداری بدن را تحت فشار قرار می دهد و پانکراس باید انسولین بیشتری تولید کند. در زنان مسن تر بارداری احتمال ابتلا به دیابت را در مادر افزایش می دهد، زیرا پانکراس قادر به پاسخ گویی نیاز بدن نیست.

 ۵- افزایش احتمال ابتلا به پریکلامسی(پیدایش پروتئین در ادرار به همراه ادم) در سن ۲۰ سالگی: ۳۸ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۲۵ سالگی : ۳۷ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۳۰ سالگی: ۳۶ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۳۵ سالگی: ۳۹ مورد از هر ۱۰۰۰ زن در سن ۴۰ سالگی: ۴۸ مورد از هر ۱۰۰۰ زن این اختلال گاها مرگ آور است و دال بر افزایش فشار خون و پیدایش پروتئین در ادرار می باشد. ا گر چنین عارضه ای بروز کرد جنین باید زایمان شود تا سلامت مادر و نوزاد حفظ شود. و اما شاید بد نباشد که کمی نیز از مزایای مادر شدن در سنین میانسالی گفتگو کنیم. زنان کارمند اگر در سنین بالا بچه دار شوند این شانس را دارند که زمان بیشتری را صرف تربیت کودکان خود کنند. از طرفی توان مالی نیز به مراتب بهتر خواهد شد و موفقیت در تربیت را نیز افزایش می دهد.

گروه ترجمه سلامت نیوز- مترجم: فاطمه زرمهر

بازدید:6,746بار , ارسال شده در : 27ام خرداد, 1389; ساعت : 2:09 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت