این روزا که پاچ باقلا تازه اومده به بازار حیفه که باقلا قاتق نخوریم پس آستیناتونو بزنین بالا تا امروز نهار یه غذای خوشمزه درست کنیم.
قبل از اینکه مواد لازم و بگم اگه به هر دلیلی نتونستین باقلا تازه پیدا کنین میتونین از باقلا خشک استفاده کنین به این صورت که اول باقلا خشک رو بریزین تو یه قابلمه وبعد کمی آب جوش بریزین روش در قابلمه رو به مدت نیم ساعت بذارین و بعد آبش و خالی کنین وپوستشو بگیرین.
مواد لازم برای ۲ نفر:
پاچ باقلا تازه و پوست گرفته…………………………۲ پیمانه
شوید خشک………………………………………..۴ قاشق غذا خوری
سیر………………………………………………۲ حبه
تخم مرغ………………………………………….۲ عدد
کره……………………………………………….۵۰ گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه…………………………….به میزان لازم
طرز تهیه:
پاچ باقلا رو با ۲ حبه سیر که به صورت خلالی و نازک خرد کردیم به همراه کره و نمک ، فلفل و زردچوبه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدیم بعد از اینکه کره به خرد باقلا رفت ، شوید خشک رو اضافه میکنیم و ۲ تا ۳ دقیقه دیگه تفت میدیم.
نا گفته نمونه که از شوید تر هم می تونین استفاده کنین.
یک لیوان و نیم آب جوش به غذا اضافه می کنین و میذاریم ۳ تا ۴ دقیقه با شعله نسبتا بالا جوش بخوره ،البته شعله نباید خیلی زیاد باشه چون باقلا میترکه فقط به این دلیل یه مقدار شعله رو زیاد میکنیم چون تو این مرحله باید تخم مرغ ها رو به خورش اضافه کنیم.
بعد از اینکه تخم مرغ ها رو به غذا اضافه کردیم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با شعله ملایم میذاریم تا غذا جا بیافته، البته تو این زمان باقلا نباید له بشه ویادتون باشه که این غذا نباید آب زیادی داشته باشه.
خوب گیلانی ها معمولا این غذا روبا کولی یا ماهی شور یا ماهی دودی ویا ماهی سفید میل میکنن البته زیتون پرورده و ترب سفید یا ماست فراموش نمیشه.
نوش جونتون.
یادش بخیر…
من عاشق اون باقالا قاتقهای مادر بزرگ خدا بیامرز آبکناریام (ننه توسن) هستم
سلام و خسته نباشید بخاطر اموزش خوبتون
با کباب تابه ای آی میچسبه