وضعیت جغرافیای:
در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق ۸۵ ساله (تاتاریخ ۱۳۶۳ شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش ۷ حومه انزلی و سنگ شماره ۶ میباشد و مسافتش تا کپورچال ۷ کیلومتر و تا انزلی ۲۷ کیلومتر است:
محدود است از شمال بمرداب-از جنوب به جنگل-از مشرق به خمیران و از مغرب به سیاه خالسر.
کرکان وسیله رودخانه ای بنام ((کرگان رودبار)) که از منطقه هفت خانان می آید و از وسط آن عبور کرده و بطرف مرداب سرازیر میشود بدوقسمت مالک نشین و خرده مالک تقسیم شده است .که کلیه زمینهای سمت شرق متعلق به دو نفر بنامهای مرحوم تقی کرگانی و مرحوم محمد خدیور بوده و زمینهای سمت غرب متعلق بکشاورزان و خرده مالکین بوده است که در این باره متعاقبا توضیحات بیشتری داده خواهد شد.
((رابینو)) در سال ۱۹۱۱ میلادی ((۱۲۹۰ شمسی-ن))می نویسد:
(کرگان رودخانه ایست که از جنگل می آید. چاپ رود که با سه شعبه شیله سر –کچلک و صافخاله به مرداب می ریزد و از نظر مالیاتی جزو دهکده های آبکنار که مالیات سالانه اش ۴۰/۳۷۲ قران بوده و از نظر تابعیت جزو دهکده های گیل دولاب بوده است).
آدرس روستا از روی نقشه گوگل
وجه تسمیه کرگان:
آقای حاج حسن اسدی کرگانی ۶۶ساله کارمند بازنشسته پست و تلگراف که از خانواده های قدیمی کرکان است میگوید:
(از مرحوم آقا تقی کرگانی که پیر مردی ۷۵ ساله که حدود سال ۱۳۴۷ شکسی فوت کرده شنیدم که نام اصلی این محل (( کرکان)) است و یکی از مراکز عمده پرورش مرغ در گذشته بوده است .مرغ را بزبان محلی (( کرک)) میگویند و اگر ((کرک))که همان مرغ باشد جمع بسته شود میشود (( کرکان )) که بر اثر تلفظ در مرور زمان به کرگان تبدیل شد).
اگر به نوشته (( رابینو )) توجه شود ملاحضه میشود که این روستا جزو طالش بوده و کرگان رود سابقا مرکز طوالش و هشتپر امروزه در کنار آن جای آن را گرفته است. آیا این احتمال وجود ندارد که روستای کرگان نام خود خود را از رودخانه کرگان که از طالش سرچشمه گرفته و از وسط روستای یاد شده گذشته از کرگان رود گرفته باشد؟
قدمت کرکان:
قبل از اینکه خانواده های زیادی از اشترکان و روستاهای مجاور به حدود یکصد سال پیش به کرکان کوچ نمایند در قسمت شرقی رودخانه پدران زارعین مرحوم آقا تقی کرگانی و مرحوم خدیور.خانه ها و کومه هائی داشته اند وروی این اصل بایستی قدمت کرکان را خیلی بیش تر از یکصد سال قلمداد کرد با توجه به اینکه این روستا سر راه آبکنار قرارداشته است.
در این باره آقای رمضانعلی کرگانی کارمند بازنشسته آموزش و پرورش اظهار میدارد:
(مرحوم مشهدی میرزا تقی یکی از تجار معروف انزلی که از مهاجرین وارده از روسیه بوده .ضمن تجارت در انزلی زمینهای کرکان را از آبکناریها خریداری و به کشاورزی نیز پرداخت.که بعد ار ایشان مرحوم حاجی آقا و سپس فرزندشان مرحوم تقی کرگانی که در انزلی بکفاشی (فرنگی دوزی) اشتغال داشت.به کرگان نقل و مکان نموده بکشاورزی روی زمین های موروثی می پردازد).
با توجه به اظهارات آقای رمضانعلی کرگانی مشهدی میرزا تقی (جد اعلای ایشان)احتمالا پس از جنگ ایران و روس سال ۱۸۲۸ میلادی ۱۲۰۶ شمسی(حدود ۱۶۲ سال پیش)بانزلی وارد و خواه و ناخواه پس از چند سال سکونت در انزلی مبادرت به خرید زمین در کرکان نموده است.که در اینجا گفته آقای حاج آقای حسن اسدی نیز تائید میشود.
در نتیجه بنا به اظهار حاج حسن اسدی:
(در قسمت شرق رودخانه کرکان که زمینهای زراعتی وجود داشت متعلق به دونفر مالکین مرحوم آقا تقی کرگانی و مرحوم خدیور بوده که از پدرانشان بآنان ارث رسیده بود و اینها پسر عموی یکدیگر بودند که پس از فوت پدران خود زمینها را تقسیم کردند هر چند خود در انزلی ساکن بودند ولی تعدادی زارع و بقول قدیمی ها رعیت داشتند که برایشان کار میکردند آنها برای رعیت های خود خانه هائی بطور منفرق ساخته بودند و یا اینکه از قبل ساخته شده بود . ولی در قسمت غرب رودخانه زمینهای متعلق به مالکین آبکنار بوده و هریک مقداری زمین بایر داشتند که تعدادی از خانواده های اشترکان بعلت فشار و تعدی ماموران ضرغام السلطنه حاکم طالش دولاب ناچار به اطراف کوچ کردند که عده ای نیز به کرکان وارد شدند.
در ص۱۱۹ ولایات دارالمرز ایران آمده که ((ضرغام السلطنه از سال ۱۸۶۵ میلادی برابر ۱۲۸۲ هجری قمری ((۱۲۴۴ شمسی-ن)حکومت طالش دولاب را داشت) قابل ذکر است که تا حدود ۱۳۰۰ شمسی در این سمت باقی بود.
اقوام اولیه:
مرحوم تقی کرکانی خان و مالک کرکان بندرانزلی
با توجه بآنچه گذشت(بنا به اظهار آقای رمضانعلی کرگانی) مرحوم مشهدی میرزا تقی به اتفاق پسر عمویش مرحوم نعمت از روسیه وارد گردید که دارای یک پسربنام حاجی آقا و یک دختر که همسر مرحوم صدرالعلما (جد اعلای صدور بنی یعقوب و از بستگان مرحوم حاج شیخ حسن بنی یعقوب) بوده است.
مشهدی حاجی آقا دارای دو پسر بنامهای تقی کرگانی و گل آقا و یک دختر .
تقی نیز دارای ۶ پسر و یک دختر بنامهای بیژن – علی اصغر – رمضانعلی – جعفر – محمود – فرخ بوده است.
و نعمت پسر عموی مشهدی میرزا تقی دارای دو پسر بنامهای محمد خدیور و علی کوه کن بوده است.
آقای حاج حسن اسدی میگوید:
(اشخاص مشروحه زیر کسانی هستند که قدیمی ترین خانواده ها را در روستای کرگان تشکیل داده اند: مرحوم سیف علی سیف پور – حاج آقا شکوری – مرحوم شیرینعلی فرح بخش – مرحوم میرزا حسین اسدی – آقای مرتضی بهاری – مرحوم امان اله احمری – سبزعلی محمدی که پیر ترین آنها بودند که بنظر میرسد.این اشخاص از خمیران آمده اند.مرحوم رحمت قنبرنژاد – از بهمبروارد- محمد رحیمی و مشهدی عاشور عاشوری – قدیر مختاری – فیض اله لطفی – عزت اله لطفی و چند خانوار دیگر از جمله کسانی بودند که بکرکان آمده و خانواده هائی با شهرت فامیلی خودشان گسترش دادند.
جمعیت طبق سرشماری رسمی:
در سال ۱۳۳۵ شمسی ۴۶۷ نفر ۲۳۰ مرد ۳۳۷ زن
در سال ۱۳۴۵ شمسی ۵۰۶ نفر ۲۴۵ مرد ۲۶۱ زن در ۹۵ خانوار
در سال ۱۳۵۵ شمسی ۵۸۶ نفر ۲۷۹ مرد ۳۰۷ زن در ۱۰۸ خانوار
در سال ۱۳۶۵ شمسی ۶۸۷ نفر در ۱۳۶ خانوار که ۳۵۵ نفر باسواد هستند.
کشاورزی:
آمار سال ۱۳۶۶ شمسی که وسیله اداره کشاورزی انزلی از طریق آگاهان محلی درباره دو روستای کرکان و اشترکان تهیه شده بشرح زیر است:
وسعت این دو روستا ۷ کیلومتر مربع – برنجکاری ۵/۲۰۹ هکتار ((اشترکان ۴۵ هکتار – کرگان ۵/۱۶۴ هکتار))صیفی کاری ۲۸ هکتار – سبزیکاری نیم هکتار – حبوبات ۷ هکتار- باغ میوه نیم هکتار.
گاو نر و ماده ۱۵۰۰ راس – گوساله ۷۰۰ راس- اسب ۱۶ راس – گاو میش ۲۰ راس- طیور ۲۸۰۰ قطعه-و دارای ۲۲ دستگاه تیلر – ۴ دستگاه پمپ آب – ۹ دستگاه خرمن کوب – یکدستگاه برنجکوبی.
روستای کرگان وسیله یک رودخانه دائمی و یک رودخانه فصلی وجود دارد و طبق آمار اداره نوغان در سال ۱۳۶۷ شمسی ۵۲ نفر کشاورز کرگانی ۹۳ جعبه تخم نوغان ((۲۷۹۰ کلیو – ن)) پیله تولید کردند.
متفرقه:
مدارس : در سال ۱۳۴۱ شمسی دبستان پسرانه نوبنیاد احداث گردید و طبق آمار خرداد ۱۳۶۸ شمسی دارای یک دبستان مختلط بنام شهید مفتح با ۵ کلاس ۱۱۳ نفر دانش آموز و ۷ نفر معلم می باشد.
درمانگاه ندارد.
حمام –یک حمام چند نمره ای .بعد از انقلاب اسلامی وسیله جهاد سازندگی احداث و تا سال ۱۳۶۷ هنوز مورد استفاده قرار نگرفته بود.
مسجد – بنا به اظهار آقای حاج حسن اسدی: مسجد در محوطه قبرستان روستا قراردارد و حدود ۵۰ سال پیش حدود ((۱۳۱۸ شمسی)) احداث گردید.بنیان گذاران مسجد مرحوم شیرین علی فرح بخش – مرحوم حسین اسدی – آقای مرتضی بهاری بودند که زمین مسجد را آقای تقی کرگانی واگذار نموده و از لحاظ مالی نیز کمک هایی زیاد کرده است و مردم هم یاری کردند.
دیوارهای مسجد آجری و سرپوش آن گالی پوشی بوده است و چون کوچک بوده در حدود سال ۱۳۵۲ شمسی مسجد را بکلی بازسازی که وسعت آن حدود ۱۲ * ۳۰ متر یا کمی بیشتر است. این مسجد از ابتدای احداث در قسمت شرقی رودخانه قراردارد.
گورستان: روستا دارای یک قبرستان که از ابتدای ایجاد آبادی در قسمت شرق رودخانه وجود دارد و مسجد در محوطه آن بنا گردیده است.
امامزاده یا مزار ندارد.[ شهید مفقودالاثر مصیب فلاح کرکان فرزند اکبر فلاح]
تلفن خانه و پست دارد.
آب و برق: یک چاه نیمه عمیق در روستا زده شده و آب از طریق منبع فلزی هوائی و از طریق لوله کشی تامین میشود و برق روستا نیز از شبکه برق انزلی برقرار میگردد.
اماکن اقتصادی:
خواربار فروشی ۳ باب – قهوه خانه ۲ باب- قصابی یک باب – خرازی یک باب – تعمیرگاه دوچرخه یک باب – نانوائی ندارد و اهالی نان خود را از روستای مجاور تهیه مینمایند .[دو باب تعمیرگاه ماشین آلات کشاورزی و جوشکاری –یک باب نانوایی –یک دامپزشکی – دو دامداری –یک کارخانه برنجکوبی – دو آرایشگاه مردانه- یک خیاطی – یک آژانس تلفنی ]
آثار تاریخی:
این روستا دارای استخر بزرگ و بی مانند بنام مرغوب است که آقایان قربان رحیمی اظهار میدارد (این استخر ابتدا در قدیم ها آبگیری بوده که بعدها اهالی دورش را بالا آوردند و بتدریج بصورت استخر درآمده) و موضوع مورد تائید آقای حاج موسی رضائی نیز میباشدکه میگوید (اگر از یک نقطه کناره استخر حرکت کنیم نزدیک بیکروز طول میکشد تا به نقطه اول برسیم).
آقای منوچهر سینما رئیس اداره آبیاری انزلی اظهار میدارد:
این استخر به احتمال زیاد بزرگترین استخر گیلان و شاید ایران باشد زیرا وسعتی برابر ۵۰۰ هکتار دارد و داخل آن از گذشته های دور درخت (( توسکا )) می روئیده و هم اکنون نیز درخت توسکا در آن جا روئیده است. در زمستان ها پرندگان زیادی در آنجا فرود میآیند و منطقه شکار نیز می باشد البته طبق مقررات جاریه).
آقای عین اله قنبر نژاد بازنشسته شهربانی و از اقوام قدیمی کرگان اظهار میدارد که :
(بین استخر مرغوب و ویشا رودخانه چشمه ای وجود دارد معروف به (( قبله آب )) و خیلی تلاش کردند آب آنرا بسمت شمال برگردانند که موفق نشدند آبش گوارا است و محل آن در داخل روستا جلوی خانه ها می باشد که پس از عبور از زیر پل جاده بمرداب میریزد و در سر شالیزارها هم از آن استفاده میکنند) وجود گنج و افسانه های دیگر درباره چشمه وجود دارد که از آن میگذریم.
منبع:کتاب تاریخچه بندرانزلی جلد اول صفحات ۸۴۷ الی ۸۵۳ نوشته عزیز طویلی با اندکی تحریف
تذکر: « کلیه حقوق و مطالب این مطلب محفوظ بوده هر گونه کپی برداری نیاز به مجوز کتبی از نویسنده کتاب تاریخچه بندرانزلی جناب آقای عزیز طویلی میباشد . »
لطفا خاطرات جذاب بزرگترها مانند درگیری برای تملک مزارع حاصل از عقب نشینی تالاب و مضروب شدن تقی کرکانی توسط اصغر حسینی و… را منتشر سازید تا این سایت از جذابیت بیشتری برخوردار گردد
سلام
باتشکر از زحمات صادقانه شما
لطفا” در این زمینه ها تحقیق شود البته مربوط به زمان گذشته مخصوصا” قبل از انقلاب اسلامی
۱- در خصوص زلزله اشترکان که اکثر مردم مخصوصا” جوانان کشته شدن و بعضی ها مهاجرت کردن از آقای شعبان برزگر و بعضی بزرگتر ها سوال شود که بسیار شنیدنی است
۲- در مورد نرم بیجار
۳- در مورد جن
۴- نحوه زندگی مردم مخصوصا” کار کردن برای اربابان
۵- در خصوص آداب ورسوم ایاد و مراسم ها عروسی و عزا
۶- نحوه درمان بیماران و نحوه کشیدن دندان
۷- در خصوص نحوه تهیه زغال
۸- حصیری بافی و رنگ آمیزی خانه ها
۹- رفتار مردان با زنان و بچه ها
۱۰- نحوه همکاری مردم در گذشته و حال
۱۱- نحوه تحصیل دانش آموزان
۱۲- تمیز کردن رودخانه ها و شخم زدن
۱۳- شستن ظروف با چه موادی و در کجا
۱۵- بازیهای محلی
۱۶- استفاده از جنگل در گذشته
۱۷- علت مهاجرت تالش ها به کرکان و تالش های اولیه
۱۸- نحوه خرمن کردن ساقه های برنج و نحوه آوردن آن از مزارع به خانه
۱۹- شور و حال عید و روز های تعطیلات آن با آمدن مسافران و انجام بازیهای مختلف
۲۰- آداب و رسوم عید و چهارشبنه سوری
۲۱- نحوه برخورد اربابان با رعیت
۲۲-نحوه خانه سازی و انبار و غیره
۲۳- انجام کارها در موقع ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی درگذشته
۲۴- ماجرا های شیندنی از چیدن فروختن والش در بندر انزلی
۲۵- در خصوص هیئت عزاداری در اشترکان
۲۶- وضعیت بهداشت
۲۷- وسایل گرمایی در فصل سرما و برعکس
۲۸- وسا یل ارتباط جمعی
۲۹- بچه داری همراه کار توسط زنان
۳۰- تولید محصولات کشاورزی و غیره و…………….
با آروزی موفقیت و سلامتی برای شما
میشه عکسهای بیشتری از کرکان تو سایت بذارید
سلام آقا عباس متاسفانه فعلا عکس جدید ندارم حتما در اسرع وقت عکسهایی تهیه خواهم نمود
سلام
منتظر جواب شما هستم از عکس های جدید کمال تشکر را دارم
جناب اقای روح ا …عزیز بنده از انجام این کار معذورم جمع اوری مطالب از شما انتشار مطالب از ما با ذکر نام شما
درضمن چرا با نام مستعار پیام ارسال میکنید?
بسمه تعالی
سلام اگر ممکن بود این کار را می کردم شما می توانید از سایرین کمک بگیرید با تشکر از زحمات شما
بسمه تعالی
سلام ، سلام برماه صفر سلام به بهشت جهان (کرکان ) سلام به مردم خوب کرکان سلام بر مدیریت خوب سایت ==اربعیین سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) ورحلت حضرت رسول اکرم (ص) محمد مصطفی و امام هشتم امام رضا (ع) رابه پیشگاه امام زمان و رهبر انقلاب و مردم باصفای کرکان و شما مدیریت محترم تسلیت عرض می نمایم
همچنین مصیبت وارده را به خانوادهای بزرگوار داسکار – احمدی – اشترکانی – قاسم زاد تسلیت عرض می نمایم
با سلام خدمت مدیریت سایت کرگان.شهید گمنام را اصلاح نمائید(مفقود الاثر)
ممنون بزودی اصلاح میکنم
با سلام
مدیریت محترم سایت ضمن تقدیر و تشکر از جنابعالی در خصوص اطلاع رسانی در مورد زادگاه خود
سایت شما حاوی مطالب ارزشمندی است در مورد غذای سنتی درمان سنتی بازیهای محلی اداب و رسوم محلی و… در صورت امکان مطالبی را اراییه فرمایید
ممنون و سپاسگذارم حتما در این خصوص از رهنمون های شما استفاده خواهم نمود
بسمه تعالی
سلام عرض ادب و احترام خدمت مردم خوب کرکان و مدیریت محترم سایت زیبای کرکان
فرارسیدن ماه محرم بر تمامی دوستداران اهل بیت تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم خدای تبارک و تعالی
مارااز رهروان واقعی آنها قرار دهد
درگذشت عزیز فرحبخش را به مردم کرکان مخصوصا” خانواده و سایر بستگان آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم
روحش شاد یادش گرامی 🙁
سلام
با تشکر از زحمات شما توی سایت شما دانلود آهنگ زیاد پیدا می شود ولی متاسفانه از دانلود قرآن یا نرم افزار قران و یا مرثیه خبری نیست چرا
با سلام
ممنون بابت فایلهایی که ارسال نمودین
فعلا با توجه به کمبود فضا و کمبود پهنای باند برایمان انتشارشان مقدور نمیباشد ولی سعی میکنم راه حلی برای این کار پیدا کنم
بسمه تعالی
در گذشت همسر گرامی آقای محرمعلی رمضانی را به ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض نموده و برای آنمرحومه طلب آمرزش و برای بازماندگان صبر از خدای تبارک و تعالی آرزومندم
بسمه تعالی
سلام شما می توانید فیلم دهه محرم کرکان را از آقای قاسم فرحبخش و دهه محرم در اشترکان از آقای رحمت رنجبر دریافت نمائید ودر سایت برای استفاده عموم قرار دهید که با دیدن آن بسیار خوشحال می شوند حتما” در جواب خواهید فرمود که چرا شما این کار را نمی کنید طبق معمول
با سلام خدمت آقای روح الله عزیز
اگه دقت کرده باشید مدت چند سالی دیگه اهنگی در سایت قرار ندادیم و آهنگهای سایت مربوط به سالهای اول راه اندازی سایت میباشد
و علت آن هم حجم زیاد آهنگ و کمبود پهنای باند می باشد
این سایت با این پهنای باند و حجم به هیچ وجه نمیتواند فیلمهای محرم را به اشتراک بگذارد وگرنه با کمال میل این کار را انجام میدادم
موفق و سربلند باشید 🙂
بسمه تعالی
سلام احتراما” و با تشکر از پاسخ حضرتعالی به اشتراک گذاشتن فلیم و عکس از مردم کرکان و حومه علاقه آنها را جهت بازدید از سایت شما چند برابر می کند ،نتیجه عمل شما که باعث خوشحالی شما خواهد شد افزایش بازدید کنندگان و ارسال پیام می باشد مطالب گذشته راپاک و مطالب جدید ( از آداب و رسوم قدیمی مردم منظور می باشد) را جایگزین کنید اصولا” انسانها تنوع پذیری را دوست دارنند دوست دارنند هر موقع به سایت نگاهی می اندازند یک چیز جدید در آن مشاهده کنند دیدن عکس ها و مطالب تکراری و عدم تعویض طر حهای صفحه وب برای همه حتی شما خسته کننده خواهد بود و گرایش برای دیدن این سایت را کم رنگ خواهد کرد بهرحال از اینکه اسم روستای ما را جهانی کردید از صمیم قلب از طرف خود و مردم خوب کرکان از شما تشکر می نمایم و برای شما آروزی سلامت و سربلندی را از خدای تبارک و تعالی خواستارم به امید روزی که سایت شما پر بار تر باشد
با سلام
پاک کردن مطالب گذشته خود مشکلاتی در بر دارد
از جمله میتوان به کم شدن رتبه ما در گوگل خواهد شد
در ثانی وقتی فیلم در سایت قراردهیم و دوستان اقدام به دانلود فیلم کنند پهنای باند ما تمام خواهد شد و دوباره باید اقدام به خرید پهنای باند کنیم یا سایت را به مدت یکماه تعطیل کنیم
علاوه بر همه اینها با این سرعتی که اینترنت در کرکان دارد امکان آپلود فیلم در سایت وجود ندارد
اگر ای دی اس ال هم بگیرم در ماه فقط سه گیگ حجم دارم که جوابگو نخواهد بود
ممنون از شما که به فکر روستای کرکان هستین
به امید روزی که هم وقت و هم امکانات کافی داشته باشم و بتوانم خواسته های شما را اجرا کنم
موفق باشید 🙂
بسمه تعالی
سلام احتراما” با تشکر از زحمات و جوابیه حضرتعالی
وقتی در کلاس و یا حالا جای خاصی وقتی مسائل مطرح میگردد و به چالش کشیده می شود (مثبت) نتایج بسیار پر باری می آورد مسا ئلی که مطرح می کنم هدف تضعف یا بی ارزش کردن کار شما نیست بلکه کار شما بسیار جالب و آنقدر ارزش دارد که قابل محاسبه نیست و از صمیم قلب از شما تشکر می نمایم ……… چقدر خوب است ما بجای توجیه دنبال را حلی برویم که کار
ما راهر روز بهتر از دیروز باشد یعنی حالت پویا باشد نه ایستا مطمئن باشد هر کاری حالت ایستا باشد نابود خواهد شد ابتکار نوآوری یعنی حیات یعنی زندگی با نشاط زندگی با هدف شما حتما” برای این کارتان هدف دارید برای رسیدن به هدف مشکلات بسیار فراوانی در مسیر قرار می گیرد و یا شخص برای رسیدن به هدف ممکن است اشتباهاتی را نیز مرتکب ، پس تحقیق کافی انجام ،واز کمک اهل فن نیز استفاده گردد یکی
از هدف های بسیار عالی که می تواند مردم به اصل خود برگرداند این است که این کار کار هم شیوه خاص خود را دارد یعنی باید کاری کرد همانطور که پدر و مادر لحظه ای از فرزند کوچک خود دور باشند برای دیدن آن لحظه شماری می کنند
مردم مخصوصا” جوانان باید برای دیدن این سایت لحظه شماری کنند و از هر فرصتی برای دیدن سایت استفاده نمایند پس ما باید سعی کنیم بجای توجیه از رهنمود ها دیگران بنحوه احسن تا جای که توان داشته باشیم استفاده کرد برای شما آروزی موفقیت و سلامت دارم
اقای روح الله عزیز از لطف شما سپاسگزارم
اتفاقا بنده هم در پیام اول گفتم که دنبال راه حلی برای این کار هستم تا تعدادی اهنگهای مذهبی یا قرانی در سایت قرار دهم
ولی فیلم مراسم محرم و امثال ان را که توسط اقای فرحبخش تهیه شده به هیچ وجه نمیتوانم
چون حجم فیلم به قدری زیاد هست که نه سرور بنده جواب گو میباشد نه سروهای رایگان اجازه این کار را میدهند و نه بنده اینترنت پرسرعت برای این کار دارم
انتشار فیلم مراسم محرم روستای کرکان نیاز به سرورهای اختصاصی دارد که هزینه هنگفتی را شامل میشود
امیدوارم دوستان دیگری از کرکان در این کار پیشقدم شوند
بنده فعلا علاوه بر سایت کرکان در دنیای مجازی ؛ صفحاتی بنام کرکان در ویکی پدیا ؛ فیس بوک ؛ گوگل پلاس و شبکه لنزور راه اندازی نمودم که مدیریت همین صفحات وقت زیادی می طلبد
و فعلا در فکر انتشار تاریخچه کرکان در ویکی پدیا به زبان انگلیسی هستم که البته فکر نکنم در سال ٩٣ موفق به این کار شوم ان شاالله سال بعد
موفق و سربلند باشید 🙂
بسمه تعالی
ضمن عرض سلام و تشکر از جواب شما آیا با زیپ کردن مقداری از قسمت های شور انگیز مراسم محرم کرکان و اشترکان هم ممکن نیست و یا در ست کردن دو کلیپ کوتا ه با دو نام یکی کرکان و دیگری اشترکان همم ممکن نیست بابت نوشتن تاریخه کرکان به زبان انگلیسی هم از شما کمال تشکر را دارم و اما یک پیشنهاد وقتی بعضی از صفات وب را باز میکنید بلاخره یک آهنگ یا سخنرانی بطور اتوماتیک پخش می شود شما می توانید یک چیزی مثل گفتن تاریخچه کرکان و یا گوشه ای از مراسم محرم و یا یک آهنگی که در مردم یک حالت خاص ایجاد و یا یک چیز خاص که با تشخیص شما در مورد تغییر صفات وب چیزی ننوشتیدباز هم از از صمصم قلب تشکر می نمایم
با سلام
ممنون از راهنمایی و علاقه شما به کرکان
کلیپ های کوتاه میشه درست کرد در حد ۵ یا ۶ دقیقه ولی بنده تخصصی در درست کردن کلیپ ندارم 🙁
ولی این کار را سعی خواهم کرد در آینده بیشتر بررسی کنم
موفق و سربلند باشید 🙂
بسمه تعالیسلام احتراما” از ارسال جواب شما تشکر می نمایم در مورد تنوع صفات وب اظهار نظر نفرمودید
با سلام
منظورتان از تنوع صفحات چیست
همین حالا بیش از ١٠ گالری مطالب متنوع داریم
هر گالری هم شامل تعداد زیادی عنوان میباشد
به نظر شما میشه مخفیانه مطلب نوشت و هم همش از کرکان نوشت؟
بنده بدون اینکه تو کرکان خودما معرفی کنم دارم سایت اداره میکنم پس قطعا نمیشه به اندازه کافی و دقیق مطلب جمع اوری کرد
لطفا با توجه به شرایطی که دارم از تنوع صفحات بیشتر توضیح دهید
ممنون و سربلند باشید 🙂
ممنون
بسمه تعالی
سلام با تشکر مجدد از زحمات شما
منظور بنده تغییر شکل صفات این است که مثلا” قسمت بالا ی صفحه از اول همان عکس بوده و هست میشود عکس های از مرداب و یا مرغوب و غیره را در بالا و یا اطراف صفحه قرارداد منظور من از تنوع مطالب نیست تنوع مطالب عالی است دست شما درد نکند (مثلا” عکس خانم های کرکان در حال نشا کاری در فصل بهار و تعویض آن در فصل تابستان درود کردن برنج توسط مردان کرکان و هر فصلی با توجه به شغل مردم قسمت بالا را صفحه آرایی کرد )
موفق موید سر بلند سلامت باشید
با سلام
در این خصوص صد در صد به شما حق میدهم ولی من که بصورت مخفیانه و بدور از چشم کرکانیها دارم مطلب مینویسم عملا نمیتونم برم و از مردم عکس بگیرم
از چند نفر خواستم این کار را انجام بدن و تا حدودی هم کمک کردن که همین جا از همه دوستان تشکر میکنم
خودم خیلی دوست دارم تا از اهالی عکس و مصاحبه تهیه کنم و در سایت قرار دهم ولی چه کنم که محدودیت دارم 🙁
در ضمن مشغله کار و زن و زندگی را هم اضافه کنید واقعا زیاد وقت نمیکنم
اگه دقت کرده باشید امسال مطالب سایت بسیار بسیار کم شده الان حدود ۵سالی میشه که دارم مطلب مینویسم امیدوارم مشکلات بنده را هم درک کنید
در ضمن آبکنار را با کرکان مقایسه نکنید هر جای جهان برید یه آبکناری اونجا میبینی مشارکت آبکناریها با کرکانیها غیر قابل مقایسه میباشد و …..
موفق و سربلند باشید 🙂
بسمه تعالی
سلام بابت قراداد صوت قرآن مرحوم عبدالباسط سپاسگزارم( اگر نرم افزار قرآنی و یا ادعیه و غیر در آینده اضافه بشود فکر می کنم بد نباشد) یکی از دلایل عدم موفیقت کامل شما نبودن در میان مردم و کمک نخواستن از آنه می باشد یک کار جالبی که سایت آبکنار انجام چاپ عکس گذشتگان در سایز های برزک در سایت است البته عکس های خانوادگی یا دوستان و فامیل ها و غیره می باشد
جوابتان را در کامنت قبلی دادم
ایکاش این دیدگاه را زیر همون مطلب دانلود قرآن مینوشتین 🙂
بسمه تعالی
احتراما” در پیام های قبلی هم بعرض شما رساندم کار شما آنقدر بزرگ است که قابل ارزش گذاری نمی باشد البته در فکر هستم اگر ممکن بود مطالبی جمع آوری و برای شما ارسال نمایم در پیام قبلی نیز یک مسئله را یاد آوری کرده بودم هر سیستمی باید پویا باشد در غیر اینصورت نا بود می شود حتی بظاهر بعضی آدمهارا دیده اید که یک ریال پول ندارند ولی دائما” لباسهای مختلف و شیک می پوشند و در جامع یک جوری خودشان را مطرح می کنند و برای خود شخصیت ایجاد می نمایند حاقل هر چند گاه می توانید ظاهر تغییر دهید چرا نباید عکس شهید فلاح که افتخار روستای ما است بطور دائم در گوشه سایت شما باشد بعنوان نماد روستای تغییر و تحول نوآوری همیشه جالب و لذت بخش بوده و خواهد بود برای شما آروزی موفقیت می کنم
با سلام ممنون بابت اظهار نظرات
ما هم تغییراتی میدهیم مثال همان عکس گوشه سمت چپ را بارها عوض کرده ایم و چند بار هم از عکس شهید فلاح استفاده نمودیم
من سعی میکنم از نظرات همه خوانندگان استفاده کنم خیلی از خوانندگان نظری خلاف شما دارند
پس سعی میکنیم بازاستفاده از امکانات و تجربه ای که دارم تاحدودی خواسته همه را برآورد کنم
موفق و سربلند باشید 🙂
بسمه تعالی
سلام من فکر نمی کنم یک نفر در این دنیا وجود داشته باشد که همیشه دوست داشته باشد یک نوع غذا بخورد ویا یک رنگ ویک مدل لباس را همیشه بپوشد اگر تحول را دوست نداشته نمی شود اسم او را ……….! تحول نوآوری لازمه زندگی هر انسان است یک مشکلی که ما داریم نمی توانیم تغییر و تحول را بپذیریم در صورتی که در خیلی کشور ها این مسئله حل شده است شما شرکت هیوندا را نگاه کنید چند مدل خودرو تولید کرده است و یا شرکت ال جی و غیره …. چرا البته تصمیم داریم انشاء ا… یک مقاله در زمینه تحول در آینده نزدیک برای شما ارسال نمایم این کلمه را دوست ندارم که نمی شود نمی توانم امکان ندارد امام خمینی رحمت ا… علیمه فرمودنند ما می توانیم پس می شود می توانیم البته این مسله خدمت شما عرض کنم سایت شما نسبت به خیلی سا یت های دیگر حتی سایت آبکنار پر بار تر است
شما باید صفحه های وب را تقسیم بندی نمایم مثلا” آداب و رسوم گذشته و حال مردم ۲- خبر های سیاسی ۳- خبر های اجتماعی ۴- خبر های ورزشی ۵- و…… بیشتر باید به نقطه ضعف مردم انگشت گذاشت آن چیز ی که مردم بیشتر دوست دارنند البته از حق نگذریم گفتن اینها راحت ولی عمل کردن بسیار بسیار سخت موفق و موید سر بلند باشید
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .
اين مجموعه درساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ثبت گرديده است.
آدرس :استان گيلان -بندرانزلي-جاده آبکنار-روستاي"کرکان"بندرانزلي