نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
خواص سیر – آنتی بیوتیک طبیعی محققان معتقدند ماده اصلی موجود در سیر برای مقابله با مسمومیت غذایی، قوی تر از ۲ نوع آنتی بیوتیک رایج است. به نقل از سایت«هلث نیوز» نتایج آزمایش ها نشان می دهد، ترکیبی به نام «دیالیل سولفید» نه تنها از «اریترومایسین» و «سیپروفلوکساسین»، ۲ نوع آنتی بیوتیک قوی تر […]
    مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبرهای حلال هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. نگاهی به این دنیای رنگارنگ بیندازید: پرتقال، لیموشیرین، گریپ‌فروت، لیموترش و غیره جزو معروف‌ترین و پرطرفدارترین میوه‌ها محسوب می‌شوند. ویتامین C موجود در مرکبات در هر فصلی از سال و به خصوص زمستان برای […]
سلام به شما سالم اندیشان و مشتاقان همیشه همراه . بحث امروز ما درمورد یکی از ادویه های رایج در آشپزی است به نام زردچوبه. و امروز می خواهیم از خواص و ویژگیهای این گیاه بیشتر بدانیم پس با ما باشید و اطلاعات موجود را مطالعه فرمایید. زردچوبه : Turmeric نام علمی : Curcuma longa […]
  نام پارسی : گوجه فرنگی نام علمی : Lycopersicum esculentum نام انگلیسی : Tomato لقب فرانسوی : سیب عشق مقدمه : گوجه فرنگی ، بومی ارتفاعات امریکای جنوبی است . این گیاه بعدها توسط سرخپوستان به آمریکای مرکزی و مکزیک برده شد و مهاجرین اسپانیایی توانستند بذر این گیاه را با خود به اسپانیا […]
  درخت کاکائو از درختان بومی جنگل‌های حاره‌ای آمازون و دیگر مناطق آمریکای مرکزی است. هم‌اکنون گونه‌های مختلفی از این گیاه در مناطق مختلف جهان کشت می‌شود که به‌طور عمده در ۱۰ درجهٔ شمال و جنوب خط استوا بیشترین محصول برداشت می‌شود. عمده‌ترین کشورهای تولیدکنندهٔ دانهٔ کاکائو در غرب آفریقا کشور غنا، که تولیدکنندهٔ مرغوب‌ترین […]
کاهو : Lettuce نام علمی : Lactuca sativa آیا می دانید که کاهو یکی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است! منشاء این گیاه آسیای مرکزی و کشور هندوستان است . طبق مدارک موجود این گیاه از ۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد مسیح […]
تا حالا به گیاهان اطرافتون نگاه کردین؟ تا حالا دقت کردین آیا اونا به دردی میخورن یا نه؟؟تا حالا تحقیق کردین ببینین خواص دارویی دارن یا نه؟ تا حالا این گیاه رو دیدن؟ درسته تعجب نکنین گزنه! نام علمی:Urtica dioica گزنه گیاهی است علفی این گیاه در خرابه ها ،‌باغها و نقاط مرطوب بحالت خودرو […]
  حجامت در ایران جایگاهی ویژه در فرهنگ مردم داشته و به عنوان سنتی موکد، جزء اعتقادات مردم بوده است. بزرگسالان خود حجامت کرده و در بهار کودکان خود را ملزم به انجام حجامت می کرده اند. مردم بر اساس توصیه ی رسول خدا (ص) که فرمود : “بهترین عید، عید حجامت است” ، روز […]
  روزی روزگاری آدم ها در دل طبیعت زندگی می کردند اما کم کم از طبیعت فاصله گرفتند و این فاصله سبب شد که آدم های امروزی هر از گاهی هوس کنند برخی از آنچه در طبیعت بوده، در زندگی خود داشته باشند؛ از گل و گیاهان آپارتمانی گرفته تا حیوانات اهلی. طبیعتا ورود این […]
     یکی از فرآورده های مهم استخراجی از سبوس برنج، روغن آن است. روغن برنج بخشی از نیازهای غذایی کشورهای آسیایی مانند: چین، ژاپن و هند را تأمین می کند. (کشورما، تاکنون تجهیزات، علم وتخصص لازم را برای استخراج، تصفیه و تحقیقات تولید این روغن، در دسترس نداشته است.) این روغن مواد مختلفی را […]
  برای پخت گوشت مرغ چطور و چگونه عمل می‌کنید؟ آیا پوست مرغ را جدا می‌کنید و سپس آن را می‌پزید یا این که پس از پخت با پوست، هنگام سرو غذا، پوستش را دور می‌ریزید؟شاید هم پوست آن را نیز چاشنی غذایتان کرده و آن را میل می‌کنید؟ به نظر شما کدام روش صحیح […]
  هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در  کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد. صد گرم آن دارای ۳۰ کیلو کالری ، ۴/۰ […]
  امروز قرار است به معرفی یک ستاره کهن ضد پیری بپردازیم و آن چیزی نیست جزسیر! در ابتدای سخن توصیه می نماییم اگر سیر دوست دارید ، آنرا بصورت پخته، خام، له شده، تکه تکه شده و…میل نمائید و اگر این داروی طبیعی اعجاز آور را دوست ندارید یا از بوی آن ناراحت می […]
  نام علمی:Olea europaea   زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا” سه متر ولی هنگامی که در شرایط مساعد پرورش می یابد ، ارتفاع آن به حدود دوازده متر و قطر تنه اش به سه متر می رسد.چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است ، رنگ آن زرد است که خطوط قهوه ای […]
  آیا می‌دانید که چه نوع غذاها و خوردنی‌هایی متناسب با نوع گروه خونی شما هستند و با توجه به گروه خونی خودتان چه غذاهایی باید بخورید و یا از مصرف چه خوردنی‌هایی باید پرهیز کنید؟ متخصصان تغذیه در پاسخ به این سوال می‌گویند؛ هر گروه خونی در زمان متفاوتی از تاریخ تکامل بشری، شکل […]
  تا حالا اسم میوه کونوس ( کنوس ) به گوشتان خورده . تعجب نکنید . این یک اسم خارجی نیست . شمالیها مخصوصا” گیلانی ها  این میوه رو خیلی خوب می شناسند . چون در اکثر باغ ها ی چاف شما می توانید این میوه جنگلی را ببینید ازگیل(medlar ) یا همان میوه ای […]
  شاید از قدیمی ها بخصوص پدریزرگ، مادر بزرگ ها نام گیاه دارویی بادرنجبویه را شنیده باشید در مزیت این گیاه به فرموده شیخ الرئیس ابوعلی سینا در کتاب قانون اشاره می کنم که می فرماینداین گیاه مفیدترین دارو برای آرامش اعصاب و دفع جنون رفتار( شیزوفرنی) است. همچنین پزشک عالیقدر، رازی در کتاب الحاوی جوشانده گیاه […]
    چرا بدن دچار ضعف سیستم ایمنی میگردد و چگونه میتوان این ضعف را بهبود بخشید؟ تضیف سیستم ایمنی بدن از سن ۳۰ سالگی شروع می شود که علت آن کاهش تعداد و فعالیت سلولهای T است. این سلولها علاوه بر مبارزه با ویروسها و سلولهای توموری جهت دفع حملات باکتری ها و دیگر […]
   نام علمی:Crocus sativus     زعفران گیاهی است پایا با ارتفاع تقریبا” ۳۰ سانتیمتر که دارای برگهای دراز و سبز مانند تره است.ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می شود. این پیازها سخت، مدور ، گوشت دار وپوشیده از غشاهای نازک قهوه ای رنگ می باشند. گل های زعفران ارغوانی ، منظم و […]
  نام علمی این گیاه Zingiber Officinale Rose است . زنجبیل گیاهی است چند ساله از خانواده زنجبیل و دارای قطعاتی ضخیم و کمی کشیده و پهن به رنگ سفید یا کمی زرد رنگ ، که بو و طعمی بسیار تند و مطبوع دارد و از ریزوم های گیاه زنجبیل می باشد. قسمت مورد استفاده […]
  خاکشیر: Flixweld  نام علمی خاکشیر: Descurainia sophia   خاکشیر گیاهی است علفی که ارتفاع ساقه آن به یک متر هم می رسد. پایین گیاه کرک دار است وبالای آن بدون کرک . برگ های خاکشیر دارای بریدگی های بسیار و نخی شکل است. میوه آن خورجینی ، باریک و به صورت قائم روی ساقه […]
  شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌ ارزنده است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود. شلغم یکی از سبزیهای بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ‌١٠ درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند […]
  شاید شما هم وقتی برای اولین بار اسم پُفک ماهی و بستنی ماهی را شنیدید، از تعجب چشم های تان گرد شد و حتی کمی‏ رو ترش کردید که مگر می ‏شود با ماهی پفک و بستنی ساخت و اگر بشود چه طعم و مزه‌ای پیدا می ‏کند؟ امروز که پفک ماهی به بازار […]
  نتایج تحقیقات محققان انگلیسی نشان می دهد که شستن دندان ها حداقل دو بار در روز می تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند. محققان دانشگاه کالج امپریال لندن با بررسی حدود ۱۲ هزار نفر دریافتند افرادی که از عفونتهای دهانی و لثوی رنج می برند و دندانهای خود را کمتر از دو بار […]
  یکی از راههای کاهش تشنگی در طول روز مصرف انواع سبزیجات و میوه‌جات و به ویژه مصرف کاهو و سالاد در هنگام افطار و سحر است. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابوالقاسم جزایری مشاور تغذیه‌ای معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، افزود: مصرف شام سنگین موجب می‌شود تا افراد روزه‌دار در هنگام سحر احساس گرسنگی نداشته […]
     ضرب المثلی هست که میگوید : نوع غذای هر شخص، تعیین کننده شخصیت اوست، اما تنها آنچه میخورید اهمیت ندارد بلکه چگونه غذا خوردن نیز نقش مهمی در بهبود گوارش ایفا میکند. بودن در تاریکی موجب میشود که کمتر در مقابل خوردن مقاومت نشان داده و به خیال خود “دیده نشویم”! میز کار، […]
  عرق یک پدیده طبیعی و لازم بدن است که ضمن مرطوب نگه داشتن پوست ، موجب دفع مقداری از مواد زاید بدن می‌شود،‌ اما وقتی که بدن مخصوصا در فصل گرم بدبو می‌شود آن‌وقت برای فرد و اطرافیان او غیرقابل تحمل می‌شود. عرق بدن به تنهایی بدون بو است، اما باکتری‌ها و قارچ‌های روی […]
  بعد از وضع حمل، تمام خانم‌ها تمایل دارند که به وزن قبل از حاملگی خود برگردند و نگران هستند که این کار چه مدت طول خواهد کشید. بلافاصله بعد از زایمان، به دنبال تخلیه محتویات رحم و خونریزی طبیعی، حدود ۵ تا ۶ کیلوگرم، وزن مادر کاهش می‌‌یابد. در طول ۶ هفته اول بعد […]
  آیا تا به حال فکر کرده بودید که تخم مرغ یکی از آلوده‌ترین مواد غذایی است که باید هنگام مصرف حتما پوسته آن را به خوبی شست‌وشو داد. به گفته محققان پوسته تخم مرغ در صورتی که پاستوریزه نباشدیا ترک‌ها و لکه‌ها روی آن مشهود باشد، می‌تواند به انتقال بیماری‌ها کمک کند. همچنین نظریه […]
  آیا می دانید چه غذاهایی باعث کوتاه شدن دندان یا کوچک شدن آن میشود یا چه خوراکی هایی باعث سائیدگی دندان ها میشوند؟ مصرف آبلیمو یا لیموترش بلافاصله پس ازخوردن غذا در دراز مدت موجب کوچک تر شدن و کوتاهی دندان ها نیز می شود.  رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی گفت: ترشی ها و انواع […]
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت