نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
  چوچاق یا زولنگ از جمله گیاهان دارویی با پتاسیل های ناشناخته است که رو به فراموشی است این گیاه دارای مصارف متعددی همچون سبزی کاری، گل کاری و دارویی و از جمله مصارف دارویی این گونه مدر، مسکن درد، اشتها آور و خاصیت آنتی اکسیدانی است. محققان به تازگی دریافتند که از گیاه زولنگ […]
  با شروع فصل زیبای بهار، فروش میوه‌هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فروشان و همچنین فروشندگان دوره‌گرد رونق می‌گیرد. این میوه‌ها دارای فواید و خواص بسیاری برای سلامتی ما هستند، اما اگر نشسته و آلوده باشند، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را مطرح می‌سازند. […]
  پنیر سیاهمزگی یکی از پنیرهای کم نظیر در ایران از نظر طعم و مزه است که می‌تواند با بهترین پنیرهای دنیا رقابت کند.این پنیر به صورت سنتی در منطقه سیاهمزگی تهیه می‌شود که طرفدارن زیادی نیز دارد و همواره گردشگران در این منطقه برای خرید آن اقدام می‌کنند. پنیر محلی سیاهمزگی بسیار مقوی است […]
میوه اربه در جنگل های گیلان و مازندران به صورت خودرو می روید. خرمالو که در تهران به فراوانی رشد میکند در حقیقت نوع پیوند یافته ی این درخت می باشد. میوه درخت«اربه» را درفصل پاییز از درخت می چینند بعد از جدا کردن دمبرک میوه ها را در ظرفی چوبی به شکل «ناو» می […]
خواص سیر – آنتی بیوتیک طبیعی محققان معتقدند ماده اصلی موجود در سیر برای مقابله با مسمومیت غذایی، قوی تر از ۲ نوع آنتی بیوتیک رایج است. به نقل از سایت«هلث نیوز» نتایج آزمایش ها نشان می دهد، ترکیبی به نام «دیالیل سولفید» نه تنها از «اریترومایسین» و «سیپروفلوکساسین»، ۲ نوع آنتی بیوتیک قوی تر […]
    مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبرهای حلال هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. نگاهی به این دنیای رنگارنگ بیندازید: پرتقال، لیموشیرین، گریپ‌فروت، لیموترش و غیره جزو معروف‌ترین و پرطرفدارترین میوه‌ها محسوب می‌شوند. ویتامین C موجود در مرکبات در هر فصلی از سال و به خصوص زمستان برای […]
سلام به شما سالم اندیشان و مشتاقان همیشه همراه . بحث امروز ما درمورد یکی از ادویه های رایج در آشپزی است به نام زردچوبه. و امروز می خواهیم از خواص و ویژگیهای این گیاه بیشتر بدانیم پس با ما باشید و اطلاعات موجود را مطالعه فرمایید. زردچوبه : Turmeric نام علمی : Curcuma longa […]
  نام پارسی : گوجه فرنگی نام علمی : Lycopersicum esculentum نام انگلیسی : Tomato لقب فرانسوی : سیب عشق مقدمه : گوجه فرنگی ، بومی ارتفاعات امریکای جنوبی است . این گیاه بعدها توسط سرخپوستان به آمریکای مرکزی و مکزیک برده شد و مهاجرین اسپانیایی توانستند بذر این گیاه را با خود به اسپانیا […]
  درخت کاکائو از درختان بومی جنگل‌های حاره‌ای آمازون و دیگر مناطق آمریکای مرکزی است. هم‌اکنون گونه‌های مختلفی از این گیاه در مناطق مختلف جهان کشت می‌شود که به‌طور عمده در ۱۰ درجهٔ شمال و جنوب خط استوا بیشترین محصول برداشت می‌شود. عمده‌ترین کشورهای تولیدکنندهٔ دانهٔ کاکائو در غرب آفریقا کشور غنا، که تولیدکنندهٔ مرغوب‌ترین […]
کاهو : Lettuce نام علمی : Lactuca sativa آیا می دانید که کاهو یکی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است! منشاء این گیاه آسیای مرکزی و کشور هندوستان است . طبق مدارک موجود این گیاه از ۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد مسیح […]
تا حالا به گیاهان اطرافتون نگاه کردین؟ تا حالا دقت کردین آیا اونا به دردی میخورن یا نه؟؟تا حالا تحقیق کردین ببینین خواص دارویی دارن یا نه؟ تا حالا این گیاه رو دیدن؟ درسته تعجب نکنین گزنه! نام علمی:Urtica dioica گزنه گیاهی است علفی این گیاه در خرابه ها ،‌باغها و نقاط مرطوب بحالت خودرو […]
     یکی از فرآورده های مهم استخراجی از سبوس برنج، روغن آن است. روغن برنج بخشی از نیازهای غذایی کشورهای آسیایی مانند: چین، ژاپن و هند را تأمین می کند. (کشورما، تاکنون تجهیزات، علم وتخصص لازم را برای استخراج، تصفیه و تحقیقات تولید این روغن، در دسترس نداشته است.) این روغن مواد مختلفی را […]
  برای پخت گوشت مرغ چطور و چگونه عمل می‌کنید؟ آیا پوست مرغ را جدا می‌کنید و سپس آن را می‌پزید یا این که پس از پخت با پوست، هنگام سرو غذا، پوستش را دور می‌ریزید؟شاید هم پوست آن را نیز چاشنی غذایتان کرده و آن را میل می‌کنید؟ به نظر شما کدام روش صحیح […]
  هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در  کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد. صد گرم آن دارای ۳۰ کیلو کالری ، ۴/۰ […]
  امروز قرار است به معرفی یک ستاره کهن ضد پیری بپردازیم و آن چیزی نیست جزسیر! در ابتدای سخن توصیه می نماییم اگر سیر دوست دارید ، آنرا بصورت پخته، خام، له شده، تکه تکه شده و…میل نمائید و اگر این داروی طبیعی اعجاز آور را دوست ندارید یا از بوی آن ناراحت می […]
  نام علمی:Olea europaea   زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا” سه متر ولی هنگامی که در شرایط مساعد پرورش می یابد ، ارتفاع آن به حدود دوازده متر و قطر تنه اش به سه متر می رسد.چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است ، رنگ آن زرد است که خطوط قهوه ای […]
  تا حالا اسم میوه کونوس ( کنوس ) به گوشتان خورده . تعجب نکنید . این یک اسم خارجی نیست . شمالیها مخصوصا” گیلانی ها  این میوه رو خیلی خوب می شناسند . چون در اکثر باغ ها ی چاف شما می توانید این میوه جنگلی را ببینید ازگیل(medlar ) یا همان میوه ای […]
  شاید از قدیمی ها بخصوص پدریزرگ، مادر بزرگ ها نام گیاه دارویی بادرنجبویه را شنیده باشید در مزیت این گیاه به فرموده شیخ الرئیس ابوعلی سینا در کتاب قانون اشاره می کنم که می فرماینداین گیاه مفیدترین دارو برای آرامش اعصاب و دفع جنون رفتار( شیزوفرنی) است. همچنین پزشک عالیقدر، رازی در کتاب الحاوی جوشانده گیاه […]
    چرا بدن دچار ضعف سیستم ایمنی میگردد و چگونه میتوان این ضعف را بهبود بخشید؟ تضیف سیستم ایمنی بدن از سن ۳۰ سالگی شروع می شود که علت آن کاهش تعداد و فعالیت سلولهای T است. این سلولها علاوه بر مبارزه با ویروسها و سلولهای توموری جهت دفع حملات باکتری ها و دیگر […]
   نام علمی:Crocus sativus     زعفران گیاهی است پایا با ارتفاع تقریبا” ۳۰ سانتیمتر که دارای برگهای دراز و سبز مانند تره است.ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می شود. این پیازها سخت، مدور ، گوشت دار وپوشیده از غشاهای نازک قهوه ای رنگ می باشند. گل های زعفران ارغوانی ، منظم و […]
  نام علمی این گیاه Zingiber Officinale Rose است . زنجبیل گیاهی است چند ساله از خانواده زنجبیل و دارای قطعاتی ضخیم و کمی کشیده و پهن به رنگ سفید یا کمی زرد رنگ ، که بو و طعمی بسیار تند و مطبوع دارد و از ریزوم های گیاه زنجبیل می باشد. قسمت مورد استفاده […]
  خاکشیر: Flixweld  نام علمی خاکشیر: Descurainia sophia   خاکشیر گیاهی است علفی که ارتفاع ساقه آن به یک متر هم می رسد. پایین گیاه کرک دار است وبالای آن بدون کرک . برگ های خاکشیر دارای بریدگی های بسیار و نخی شکل است. میوه آن خورجینی ، باریک و به صورت قائم روی ساقه […]
  شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌ ارزنده است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود. شلغم یکی از سبزیهای بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ‌١٠ درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند […]
  شاید شما هم وقتی برای اولین بار اسم پُفک ماهی و بستنی ماهی را شنیدید، از تعجب چشم های تان گرد شد و حتی کمی‏ رو ترش کردید که مگر می ‏شود با ماهی پفک و بستنی ساخت و اگر بشود چه طعم و مزه‌ای پیدا می ‏کند؟ امروز که پفک ماهی به بازار […]
  یکی از راههای کاهش تشنگی در طول روز مصرف انواع سبزیجات و میوه‌جات و به ویژه مصرف کاهو و سالاد در هنگام افطار و سحر است. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابوالقاسم جزایری مشاور تغذیه‌ای معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، افزود: مصرف شام سنگین موجب می‌شود تا افراد روزه‌دار در هنگام سحر احساس گرسنگی نداشته […]
  پژوهشگران تغذیه توصیه می‌کنند که ۵ نوع ماده خوراکی مغذی وجود دارد که زنان باید حتما آنها را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنند.  به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یکی از مهمترین این پنج گروه سبزیجات دارای برگ‌های پهن و سبز رنگ هستند. محققان تاکید می‌کنند که بدون گنجاندن این سبزیجات […]
  انجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از ۶۰۰ نوع متفاوت انجیر وجود دارد. انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند( در حدود ۶۰ درصد) می باشد. این دلیل خوبی است برای آن که ورزشکاران از انجیر استفاده می کردند. رومی ها انجیر تازه را به برده هایشان می دادند، برای آن که آن […]
  توت سفید میوه ای آبدار ، ریز ، شیرین ، و لذیذ است . درخت توت سفید ، بزرگ تنومند و دارای برگهای پهن است که در تغذیه کرمهای ابریشم مورد استفاده قرار می گیرد. قسمتهایی که در تغذیه و پزشکی مورد استفاده است عبارتند از : میوه برگ شیره پوست شاخه های تازه […]
  چای گیاه گزنه، برخلاف کرک های گزنده ای که بر روی برگ ها و ساقه هایش دارد، دارای چندین خاصیت دارویی است. گزنه (نام علمی: Urtica dioica) گیاهی از تیره گزنه، علفی و پایا با ساقه ای منشعب است. ساقه آن راست و چهارگوش بوده و برگ های آن پوشیده از کرک های گزنده […]
با خوردن میوه‌ها، ناخواسته آنتی‌اکسیدان‌هایی را وارد بدنمان می‌کنیم که بهتر از هر دارویی می‌توانند ما را در برابر ابتلا به بیماری‌های مزمن محافظت کنند. در مورد سبزی‌ها هم همین‌طور است. سبزی‌هایی مثل کلم، بلال، کلم بروکلی و فلفل و خیلی از سبزی‌های دیگر خواصی دارند که ما از آنها غافل هستیم خیلی وقت‌ها نمی‌دانیم […]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • >
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت