منوی اصلی
نویسندگان
- مدیر سایت (1788)
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
طرز تهیه: برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکهتکه کرده و در […]
+ لینک مطلب
نظرات [۳] , بازدید:9,486بار
مواد لازم برای ۶ نفر : سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا) ۳۰۰ گرم سیبزمینی متوسط ۳ عدد پیاز متوسط ۱ عدد تخممرغ ۵ عدد سیر ۳ حبه اشپل ۳ عدد نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:5,610بار
مواد لازم ۱_ بادنجان قلمى بدون تخم _ ۵ عدد ۲_ گوجه فرنگى کال سبز _ ۴ عدد ۳_ فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد _ ۲۵۰ گرم ۴_ سیر _ ۳ بته ۵_ سبزى: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق, گشنیز _ یک کیلو ۶_ گلپر _ ۱ قاشق غذاخورى ۷_ نمک _ به […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:8,536بار
که یه دنیا فرق داره با فسنجونهای بقیه شهرها، به هیچ عنوان شکر حتی از کنارش هم رد نمیشه و گوشت قلقلی توش جایی نداره….من عاشقشم و دوست دارم به شما هم یادش بدم…. مواد لازم : – مرغ سه تکه (نصف مرغ) – رب انار بسیار ترش یک قاشق غذا خوری سر پر […]
+ لینک مطلب
نظرات [۳] , بازدید:7,856بار
مواد لازم برای پخت یه سیر قلیه خوشمزه برای سه نفر: – مرغ سه تکه درشت – برگ سیر نیم کیلو (البته وقتی برگ سیر در دسترس نیست، از تره که خیلی شبیه برگ سیره فقط کمی نازکتر و لطیفتره هم میشه استفاده کرد که در اینصورت باید همراه تره از نصف یه بوته سیر […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:15,196بار
این غذا یکی از غذاهای روسی که زمان جنگ جهانی دوم با حمله روسها به ایران وارد شمال ایران شد و به همون نام هم موند…. مواد لازم: – گوشت مکعبی خورد شده گوسفند یا گوساله (گوسفند خوشمزه تره) یک بسته (حدود پونزده تا بیست تکه) – پیاز متوسط یک عدد – گوجه پنج […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:13,856بار
آش ترش از آشهای ویارونه است که برای زن باردار می پزند البته همینجوری هم خاطرخاههای بسیاری داره….…امروزم خودم هوس کردم دوباره بپزم و دستورشو براتون بزارم…. مواد لازم: – لوبیا سفید دو مشت – نخود دو مشت – باقالای مازندرانی (این اسمیه که تو رشت باقلای باقلی پلو رو باهاش میشناسند….الان تازش تو […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:18,276بار
مواد لازم : – آب ۴ پیمانه – مغز گردو چرخ شده ۱۰۰ گرم – مغز هل ساییده شده به میزان لازم – آرد برنج ۲ پیمانه پلو پز – روغن مایع برای سرخ کردن – دارچین ۱ قاشق مرباخوری – شکر ۵/۱ پیمانه مواد لازم برای شربت : – آب ۵/۱ لیوان […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:6,469بار
کاداییف گردویی (برای ۱۰ نفر): مواد لازم : کره ۱۲۵ گرم ،کاداییف ۱/۲ کیلوگرم ،مغز گردو ۲۵۰ گرم مواد لازم برای تهیه شربت :وانیل ۱ بسته ،شکر ۳.۵ لیوان ،آب ۳ لیوان ،آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : به اندازه کف دست از کاداییف برداشته بر روی میزی تمیز پخش کنید […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:11,309بار
مواد لازم ۱_ سیر درشت _ ۵۰ بته ۲_ سرکه _ تقریبا ۱.۵ کیلو(به اندازه ای که روی سیرها را بپوشاند) طرز تهیه برای سیرترشی, سیرهای تازه و درشت و خشک انتخاب میکنیم, دم بالای بته سیر را میگیریم و ریشه های زیادی ته آنرا هم آهسته جدا میکنیم, باید دقت کرد بته […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:14,985بار
مواد لازم ۱_ زیتون سفت و تازه _ یک کیلو ۲_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم ۳_ سیر _ یک ونیم بته ۴_ آب انار ترش _ یک لیوان ۵_ سبزى تازه: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ ۲۵۰ گرم یا سبزى خشک _ ۲ قاشق بزرگ ۶_ گلپر و فلفل _ به اندازه کافى […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:5,663بار
مواد لازم ۱_ ماهى سفید بزرگ _ ۱ عدد ۲_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ یک دسته ۳_ رب انار _ ۲ قاشق غذاخورى ۴_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم ۵_ نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافى طرز تهیه مغزگردو را با سبزىمیسائیم یا چرخ میکنیم, مغزگردو و سبزى را […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:6,373بار
مواد لازم-برای شش نفر ۱_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد ۲_ سیر _ یک و نیم بته ۳_ برنج _ یک قاشق غذاخورى ۴_ تخم مرغ _ ۴ عدد ۵_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود) […]
+ لینک مطلب
نظرات [۴] , بازدید:20,161بار
میرزا قاسمى اغلب با کته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده یا با ماهى دودى و ترشى هفت بیجار خورده مىشود مواد لازم ۱_ بادنجان درشت غیر تخمى _ ۱۰ عدد (۲ کیلو) ۲_ تخم مرغ _ ۳ تا ۴ عدد ۳_ سیر _ یک و نیم بته ۴_ نمک و فلفل _ به […]
+ لینک مطلب
نظرات [۶] , بازدید:92,627بار
“هنر آشپزی در گیلان” عنوان کتابی که در آن دستور پخت غذاهای مختلف از استان گیلان آموزش داده می شود به چاپ پنجم رسید. کتاب “هنر آشپزی گیلان” که نخستین بار در سال ۸۳ به چاپ رسید و در طول این سالها چندین بار تجدید چاپ شده بود پس از مدتی که در بازار […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:21,851بار
چنانچه قصد صرف ناهار در رستورانی چینی، ژاپنی، عربی، استانبولی، هندی و … حتی تایلندی را داشته باشید، به سهولت این امکان در پایتخت برایتان مهیاست. اما صرف یک وعده کوفته تبریزی، خورشت خلال بادام کرمانشاهی، بریونی اصفهان، باقلاقاتوق شمال و یا قلیهماهی جنوب در تهران بزرگ به رویا میماند. حال سوال اینجاست که […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:8,918بار
این روزا که پاچ باقلا تازه اومده به بازار حیفه که باقلا قاتق نخوریم پس آستیناتونو بزنین بالا تا امروز نهار یه غذای خوشمزه درست کنیم. قبل از اینکه مواد لازم و بگم اگه به هر دلیلی نتونستین باقلا تازه پیدا کنین میتونین از باقلا خشک استفاده کنین به این صورت که اول باقلا خشک […]
+ لینک مطلب
نظرات [۳] , بازدید:17,142بار
آرشیو مطالب
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » کمکهای مردمی برای مسجد...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » اولسبلانگاه کجاست
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » آنقوت (Ruddy Shelduck)
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » بمانی
- » روستای لپوندان
- » باغ محتشم رشت
- » بارهنگ «وارانگو»
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
- » آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده آ...
- » مراحل پرورش کرم ابریشم
- » متن کامل شازده کوچولو
- » دانلود آهنگ زیبای تو نزدیکی از...
- » چند افسانه متروک ماندن شهر گسک...
- » طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محلی...
- » دانلود آهنگ زیبای یه دل شکوندم...
- » بانو روح انگیز میرزایی موسیقی ...
- » رضا نظری و دزدان ناشی
- » دانلود آهنگ زیبای ستاره مشرقی ...
- » طرز تهیه شربت توت فرنگی
- » روش دم کردن چای و انواع دم نوش
- » بهداشت فردی
- » لیست همه زنان رضا شاه
- » استاد احمد عاشورپور (بهمراه دا...
- » دهکده ییلاقی اولسبلنگاه شهرست...
- » آموزش و طرز تهیه انواع خورشت ق...
- » درست صحبت کردن را بیاموزید !
- » عروسک های باربی عامل امریکایی ...
- » لباسهای محلی گیلان؛ جاذبه ای ر...
- » افتتاح بیمارستان سلامت رستم آب...
- » طرز تهیه کال کباب شمالی
- » داستان رعنا ( رَعنَه )
- » چگونه سوالات و جوابهای امنیتی...
- » گیاهان شمال ایران – گیاه زولنگ...
- » لباس قاسم آبادی
- » آئین جشن چهارشنبه سوری
- » نام و نشان گیلان
- » تاریخچه روستای کرکان بندرانزلی
- » طرز تهیه کباب ترش گیلان
مطالب اتفاقی
- » برای حل ناهنجاریهای اخلاقی...
- » عضو گروه ۹۹
- » تاریخچه گمرک در ایران
- » فتوشاپ زناشویی خنده دار
- » تاریخچه کامل آبکنار قسمت...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » علی باغبان طراح...
- » آشنایی با روستای نصرالله...
- » امیدوارم منظورم را رسانده...
- » بارباپاپا و یک نسل...
- » بچه های دیروز، بچه...
- » انواع دعوای همسران
- » سیر ترشی
- » روستای شیخعلی بست
- » تاریخچه ملوان بندرانزلی
- » تصاویری از روستای اشترکان...
- » تاریخ گیلان قوم کاس...
- » جشن چهارشنبه سوری -جشن...
- » روستای نوبیجار لاهیجان
- » زن غرق شده ای...
ابر برچسب
بازدید از سایت