نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
مواد لازم: سینه‌مرغ= ۲۰۰ گرم پیاز =دوعدد زعفران= یک قاشق غذاخوری آبلیمو =یک قاشق چایخوری کاهو = ۱۰۰ گرم انار= یک پیمانه بادام‌زمینی خردشده و شوید و سس مایونز =از هر کدام نصف پیمانه نمک و فلفل و روغن زیتون= به میزان لازم تخم‌مرغ پخته و خیار شور =از هر کدام یک عدد فلفل‌دلمه‌ای ساطوری‌شده= […]
بستنی شکلاتی مواد مورد نیاز : شکلات خرد شده ۱۱۵ گرم شیر ۱۵۰ میلی لیتر خامه ۳۰۰ میلی لیتر کشمش ۵۰ گرم بسکویت خرد شده ۳۰ گرم گردوی خرد شده ۳۰ گرم طرز تهیه: شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و […]
  نوشیدنی برزیلی کایپرینا cairprinha این نوشیدنی از لیموی تازه و عرق نیشکر تهیه میشه که در برزیل به این نوشیدنی cachaca گفته میشه همانطور که در تصویر مشاهده میکنید از وسیله ای مثل گوشت کوی چوبی برای کوبیدن لیمو داخل شکر استفاده میشه   مواد لازم لیموی سبز : ۲ عدد شکر :۳ قاشق غذا […]
  زمان پخت: ۱۰ دقیقه مواد لازم برای ۴- ۳ نفر: کره: ۲ قاشق غذاخوری موز تازه و سفت: ۴ عدد، مطابق شکل به قطعات ۳ سانتی‌متری تقسیم کنید. شکر قهوه‌ای: یک چهارم پیمانه دانه کنجد سیاه: یک قاشق چای‌خوری لیموی بزرگ: یک عدد طرز تهیه: • درون تابه‌ای روی حرارت زیاد، دو قاشق کره […]
    مواد لازم : سینه مرغ ۱۰۰۰ گرم فیله گوشت ۱۰۰ گرم برای نگینی کردن پیاز ۳ عدد دنبه ۱۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم فلفل قدری نمک قدری طرز تهیه : مرغ و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا موادکاملا چسیندگی پیدا کند […]
  مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: گندم ۴۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم گوشت سردست یا گردن ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۲۵۰ گرم شیر ۱ لیتر خامه ۲۰۰ گرم نمک، دارچین، شکر به میزان لازم طرز تهیه: گندم و برنج را که از ۱۲ ساعت قبل خیس نموده‏ اید با ۲ لیتر آب روی […]
  مواد لازم ماست کم‌چرب معمولی؛ ۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه – پنیر ماسکارپونه؛ ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه – ریواس خردشده؛ ۳۵۰ گرم یا ۳ پیمانه – عسل؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری – زنجبیل تازه؛ ۳ تکه کوچک (خلالی خرد شود) ● روش تهیه: ۱) ماست و پنیر ماسکارپونه را در کاسه‌ای بلوری […]
  نکات لازم برای تهیه دسر رانورسه ۱- ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف میشود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم میشود ۲- برای اینکه ژلاتین کاملا حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش […]
  مواد لازم برای ۶ نفر: – گوشت چرخ کرده؛ یک کیلوگرم- پیاز؛ ۳۰۰ گرم- زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای‌خوری- نمک و فلفل؛ به مقدار کافی روش پخت: ۱ – ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید. نکته: اگر پیاز […]
  چای یک نوشیدنی است که با دم کردن برگها،جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون (تخمیر)، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه های دیگر به آن باشد. لذت نوشیدن چای […]
  ظروف آشپزی شامل انواع قابلمه، ماهیتابه، قهوه جوش، سینیهای مختلف فر و مانند اینها هستند که به دلیل تنوع جنس، طرح و مارکهای متعدد عرضه کننده این ظروف و به خصوص حضور دو عامل تکنولوژی و شیوه های جدید پخت و پز، در سالهای اخیر، انتخاب و خرید آنها بسیار مشکل شده است. برای […]
  احتمالاً آب میوه‌ی سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین از ۳۰۰۰ سال پیش شناخته شده و طبق اطلاعات موجود، رومی‌های قدیم از برف کوه‌ها برای سرد کردن آب میوه استفاده می‌کرده‌اند. از آن تاریخ تا قرن هیجدهم میلادی، مدارک زیادی در دست نیست، تا این که مارکوپولو اطلاعاتی در زمینه‌ی […]
  مانند بسیاری از خوردنی های وارداتی، در ابتدای ورود به ایران مخصوص طبقه اشراف و ثروتمند بود و فقط در بعضی قنادیهای بسیار لوکس سرو میشد. مواد لازم شیر ۱کیلو- شکر ۲۵۰ گرم- ۳۰ گرم ثعلب- نصف استکان گلاب – یک سوم قاشق چایخوری زعفران سائیه شده- خامه …به مقدار لازم  دسر سنتی و […]
  مواد لازم : توت فرنگی یک کیلو شکر ۳۰۰ گرم آبلیمو دو قاشق سوپخوری کمی وانیل (در صورت تمایل ) یخ و آب طرز تهیه : دم توت ها را بگیرید و بشویید . بعدشکر رو لا بلای توت ها بپاشید … نیازی به افزودن آب نیست . و یکشب اجازه دهید در یخچال […]
  خورشت به با آلو موارد لازم: گوشت خورشی هر نفر ۱۰۰ گرم به ۳ عدد متوسط آلو خشک۲۰۰ گرم پیاز سرخ شده ۲۰۰ گرم رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری زعفران ساییده شده۱ قاشق زردچوبه و ادویه و نمک بمیزان لازم دستور پخت گوشت رو خورشی خرد کردم با پیاز سرخ شده تفت دادم ادویه […]
    خورشت قیمه  موارد لازم: نیم کیلو گوشت بدون چربی که ریز خرد شده پیاز داغ عسلی یک چهارم پیمانه لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد لپه سه چهارم پیمانه رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا زعفران دم کرده کمی آبلیمو یا آب نارنج به دلخواه دستور پخت لپه ها رو قبلا خیس کرده […]
نگهداری صحیح مواد غذایی بهترین روش برای کمک به اقتصاد خانواده است: تخم مرغ – موقع چیدن تخم مرغ در یخچال سر تیز آن را رو به پایین بگذارید. به این ترتیب زرده در وسط قرار می گیرد و بهتر می ماند. – برای اینکه بتوانید مدت بیشتری تخم مرغ ها را در یخچال نگهداری […]
این روزها که فصل باقالی است می توانید با تنوع بخشیدن به برنامه غذایی خود و تهیه این غذای خوشمزه ,سفره خود را رنگین تر کنید. مواد لازم: ۱۰۰۰گرم برنج ایرانی ۵۰۰ گرم ماهیچه گوسفندی ۳۰۰ گرم شوید خشک ۴۰۰ گرم باقلا سبز ایرانی (متوسط)یک عدد پیاز سرخ شده یک قاشق چای خوری زعفران یک […]
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت