نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
      طرز تهیه: برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌تکه کرده و در […]
مواد لازم برای ۶ نفر : سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا)         ۳۰۰ گرم سیب‌زمینی متوسط                             ۳ عدد پیاز متوسط                                       ۱ عدد تخم‌مرغ                                           ۵ عدد سیر                                                ۳ حبه اشپل                                              ۳ عدد نمک و زردچوبه و فلفل                        به مقدار لازم     طرز تهیه: سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس […]
     مواد لازم ۱_ بادنجان قلمى بدون تخم _ ۵ عدد ۲_ گوجه فرنگى کال سبز _ ۴ عدد ۳_ فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد _ ۲۵۰ گرم ۴_ سیر _ ۳ بته ۵_ سبزى: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق, گشنیز _ یک کیلو ۶_ گلپر _ ۱ قاشق غذاخورى ۷_ نمک _ به […]
  که یه دنیا فرق داره با فسنجونهای بقیه شهرها، به هیچ عنوان شکر حتی از کنارش هم رد نمیشه و گوشت قلقلی توش جایی نداره….من عاشقشم و دوست دارم به شما هم یادش بدم…. مواد لازم : –  مرغ سه تکه (نصف مرغ) –   رب انار بسیار ترش یک قاشق غذا خوری سر پر […]
    مواد لازم برای پخت یه سیر قلیه خوشمزه برای سه نفر:   – مرغ سه تکه درشت  –  برگ سیر نیم کیلو (البته وقتی برگ سیر در دسترس نیست، از تره که خیلی شبیه برگ سیره فقط کمی نازکتر و لطیفتره هم میشه استفاده کرد که در اینصورت باید همراه تره از نصف یه بوته سیر […]
  این غذا یکی از غذاهای روسی که زمان جنگ جهانی دوم با حمله روسها به ایران وارد شمال ایران شد و به همون نام هم موند…. مواد لازم: –          گوشت مکعبی خورد شده گوسفند یا گوساله (گوسفند خوشمزه تره) یک بسته (حدود پونزده تا بیست تکه) –          پیاز متوسط یک عدد –          گوجه پنج […]
  آش ترش از آشهای ویارونه است که برای زن باردار می پزند البته همینجوری هم خاطرخاههای بسیاری داره….…امروزم خودم هوس کردم دوباره بپزم و دستورشو براتون بزارم…. مواد لازم: –          لوبیا سفید دو مشت –          نخود دو مشت –          باقالای مازندرانی (این اسمیه که تو رشت باقلای باقلی پلو رو باهاش میشناسند….الان تازش تو […]
    مواد لازم : – آب ۴ پیمانه – مغز گردو چرخ شده ۱۰۰ گرم – مغز هل ساییده شده به میزان لازم – آرد برنج ۲ پیمانه پلو پز – روغن مایع برای سرخ کردن – دارچین ۱ قاشق مرباخوری – شکر ۵/۱ پیمانه مواد لازم برای شربت : – آب ۵/۱ لیوان […]
  کاداییف گردویی (برای ۱۰ نفر): مواد لازم : کره ۱۲۵ گرم ،کاداییف ۱/۲ کیلوگرم ،مغز گردو ۲۵۰ گرم مواد لازم برای تهیه شربت :وانیل ۱ بسته ،شکر ۳.۵ لیوان ،آب ۳ لیوان ،آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : به اندازه کف دست از کاداییف برداشته بر روی میزی تمیز پخش کنید […]
  مواد لازم ۱_ سیر درشت _ ۵۰ بته ۲_ سرکه _  تقریبا ۱.۵ کیلو(به اندازه ای که روی سیرها را بپوشاند)   طرز تهیه برای سیرترشی, سیرهای تازه و درشت و خشک انتخاب میکنیم, دم بالای بته سیر را میگیریم و ریشه های زیادی ته آنرا هم آهسته جدا میکنیم, باید دقت کرد بته […]
  مواد لازم ۱_ زیتون سفت و تازه _ یک کیلو ۲_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم ۳_ سیر _ یک ونیم بته ۴_ آب انار ترش _ یک لیوان ۵_ سبزى تازه: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ ۲۵۰ گرم    یا سبزى خشک _ ۲ قاشق بزرگ ۶_ گلپر و فلفل _ به اندازه کافى   […]
  مواد لازم ۱_ ماهى سفید بزرگ _ ۱ عدد ۲_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ یک دسته ۳_ رب انار _ ۲ قاشق غذاخورى ۴_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم ۵_ نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافى طرز تهیه مغزگردو را با سبزىمیسائیم یا چرخ میکنیم, مغزگردو و سبزى را […]
  مواد لازم-برای شش نفر ۱_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد ۲_ سیر _  یک و نیم بته ۳_ برنج _ یک قاشق غذاخورى ۴_ تخم مرغ _ ۴ عدد ۵_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود) […]
میرزا قاسمى اغلب با کته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده یا با ماهى دودى و ترشى هفت بیجار خورده مىشود مواد لازم ۱_ بادنجان درشت غیر تخمى _ ۱۰ عدد (۲ کیلو) ۲_ تخم مرغ _ ۳ تا ۴ عدد ۳_ سیر _ یک و نیم بته ۴_ نمک و فلفل _ به […]
  “هنر آشپزی در گیلان” عنوان کتابی که در آن دستور پخت غذاهای مختلف از استان گیلان آموزش داده می شود به چاپ پنجم رسید.  کتاب “هنر آشپزی گیلان” که نخستین بار در سال ۸۳ به چاپ رسید و در طول این سالها چندین بار تجدید چاپ شده بود پس از مدتی که در بازار […]
  چنانچه قصد صرف ناهار در رستورانی چینی، ژاپنی، عربی، استانبولی، هندی و … حتی تایلندی را داشته باشید، به سهولت این امکان در پایتخت برایتان مهیاست. اما صرف یک وعده کوفته تبریزی، خورشت خلال بادام کرمانشاهی، بریونی اصفهان، باقلاقاتوق شمال و یا قلیه‌ماهی جنوب در تهران بزرگ به رویا می‌ماند. حال سوال اینجاست که […]
این روزا که پاچ باقلا تازه اومده به بازار حیفه که باقلا قاتق نخوریم پس آستیناتونو بزنین بالا تا امروز نهار یه غذای خوشمزه درست کنیم.  قبل از اینکه مواد لازم و بگم اگه به هر دلیلی نتونستین باقلا تازه پیدا کنین میتونین از باقلا خشک استفاده کنین به این صورت که اول باقلا خشک […]
  • Page 2 of 2
  • <
  • 1
  • 2
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت