نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

گاهی به طور موقت ودر زمان کوتاهی بدون استفاده از وسایل حرارتی مثل بابلیس یا بیگودی های برقی وداغ که تداوم آنها باعث زیان رساندن به موها خواهد شد ،موهایشان را فر و یا ویو کنند، راهکارهایی پیشنهاد می کنیم که نه تنها نیاز به رسیدگی ندارد بلکه گاهی به خاطر استفاده از مواد طبیعی به مرور زمان باعث حالت دار شدن موها خواهد شد و به حجم دادن موها نیز کمک خواهد کرد.

۱- مرحله اول تهیه کردن بیگودی های فر بسته به نوع فر ریز یا درشت و یا متوسط می باشد به طوری که هم می توانید این بیگودی ها را از بیرون تهیه کنید و هم چون هر چه لایه های مو را کمتر بگیرید فر شما زیباتر خواهد شد به تعداد زیادی بیگودی نیاز دارید،آنها را با هزینه ی کمتری در منزل تهیه کنید ، – بدین ترتیب که کاغذ هایی به ابعاد ۹ در۹ یکدست وهم اندازه بسته به حجم مو به تعداد ۳۰ الی ۵۰ عدد درست کرده (می توانید از کاغذهای یادداشت مربع شکل استفاده کنید) وآنها را لوله ای شکل کنید که مثل بیگودی های ریز در خواهد آمد و البته سایز بیگوی های شما به خودتان مربوط می شود که دوست دارید فر ریز داشته باشید یا درشت ویا متوسط.

۲-اگر موهایی کاملا صاف وبدون حالتی دارید که پس از حالت دادن با سشوار یا بیگودی خیلی سریع به حالت اولیه برمی گردد و فرم خود را از دست می دهد، توصیه می شود که بعد از حمام که آب موها کشیده شد و موها نم هستند،آنها را به دو طرف سر شانه کرده و از جلو با لایه های خیلی کم وزدن کمی تافت یا مواد نگهدارنده به موها بزنید، ، آنها را به دور بیگودی ها و در وسط آنها به طور مرتب بپیچید و دو طرف کاغذهای لوله ای را خم کنید تا موها باز نشوند و حتی در صورت باز شدن می توانید از گیره های سیاه مو جهت ثابت نگه داشتن آنها استفاده کنید.

۳-گاهی برای موهایی که کمی حالت دارند و به راحتی به هر فرم دلخواهی که می خواهیم در می آیند ، استفاده از مواد حالت دهنده توصیه نمی شود و تنها نم داشتن موها کافی است.

۴-برای فرهای درشت تر کاغذهای لوله ای را باز تر پیچانده وقطر لوله ها را بیشتر می گیریم.

۵- پس از پیچاندن همه ی موها از جلو به پشت سر تقریبا نیم ساعت ویا بسته به مقدار موها کمی بیشتر طول می کشد تا موها خشک شوند که حتی می توانید ، از سشوار با باد بسیار ملایم برای خشک شدن آنها استفاده کنید(دقت داشته باشید که هنگام سشوار کشیدن نظم بیگودی ها به هم نخورد وباعث باز شدن آنها نشود)

۶-برای باز کردن موها کاغذهای لوله ای را از سمت پایین گرفته وبه طور عمودی به پایین بکشید تا منگوله ای و لولای باز شود نه اینکه به طور افقی به سر بچسبد که در این صورت اصلا فر زیبایی در نخواهد آمد.

۷-بعد ازآنکه موها را به ترتیب از جلو به پشت سر به آرامی باز کردید می توانید با انگشتانتان آنها را از هم جدا کرده و فرتان را طبیعی تر نشان دهید و در این هنگام برای براق شدن موها می توانید از کمی روغن زیتون استفاده کنید

۸-برای ویو شدن موها از بیگودی های درشت با برداشتن لایه های زیاد مو این کار را انجام دهید اما برای فرها ،چه ریز وچه درشت حتما لایه های جدا شده را کم بگیریدبا این تفاوت که در فر ریز از بیگودی ریز و در فر درشت از بیگودی درشت استفاده کنید

۹-این نوع فر تا زمان شسته شدن همچنان باقی خواهد ماند و تنها با شسته شدن به حالت اولیه ی خود باز خواهد گشت.

۱۰- ناگفته نماند که فرهای شش ماهه یا همیشگی به موها آسیب رسانده وگاهی به خاطر مواد شیمیایی باعث سوزاندن آنها خواهد شد و اکثر اوقات به خاطر رسیدگی به آنها شما را خسته خواهد کرد ، چرا که شما باید فرشش ماهه را همیشه چرب نگه دارید تا خوش حالت بایستد و این خود استفاده از واکسها و کرم های مو را به همراه خواهد داشت که مصرف زیاد این مواد نیز به مقدار زیاد و در دراز مدت ضررهای بسیاری را برای موی شما به همراه خواهد داشت اما این فر نیاز به مراقبت نداشته و هر زمان که از آن خسته شوید با شستن از بین خواهد رفت.

منبع: ارایش دات آی آر

بازدید:6,212بار , ارسال شده در : 29ام اردیبهشت, 1389; ساعت : 11:22 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت