نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

بارهنگ «وارانگو»:

بارهنگ گیاهی است چند ساله، علفی و تا ارتفاع ۷۰ سانتی متر رشد می کند. ساقۀ این گیاه بیشتر ایستاده و گاهی به طرف زمین متمایل شده است، همچنین فاقد شیار بوده و به تعداد فراوان است. برگ های بارهنگ بیضی شکل و دارای دمبرگ های بلندی هستند که از این گیاه خارج می شوند. این برگ ها ۳ تا ۹ رگبرگ مشخص و برجسته دارند. گیاه تقریبا در تمام نقاط ایران رویش دارد.

بارهنگ، گیاهی است که خون را تصفیه می‌کند و حاوی ریشه و دانه‌های ضدمیکروب است و برای دندان‌درد و گوش‌درد علاج مناسبی است؛ از برگ آن برای معالجه زخم‌های پوستی استفاده می‌شود؛ از التهاب کلیه و مثانه نیز جلوگیری می‌کند و از دانه‌های آن می‌توان به عنوان ماسک استفاده کرد.

بارهنگ، بارتنگ هم گفته می‌شود و دارای برگ‌های بزرگی است. در گیلان نوع دیگری از آن می‌روید که به آن «وارانگو» گفته می‌شود. بارهنگ انواع مختلفی دارد، اما سه نوع آن در ایران رشد می‌کنند: ۱)بزرگ ۲) کوچک ۳) سر نیزه‌ای.
قسمت‌های مورد استفاده بارهنگ بذر، برگ و ریشه آن است.

گل بارهنگ برای انسان‌ها استفاده ندارد، اما مورد علاقه زنبورهاست. عسلی که زنبورها از گل بارهنگ درست می‌کنند، نبات بارهنگ گفته می‌شود که در کشورهای اروپایی، یکی از بهترین داروها برای رشد و نمو اطفال است. بارهنگ دارای صمغ و لعاب است که خاصیت دارویی دارد و دارای املاح سدیم و پتاسیم است.

برگ و ریشه‌های بارهنگ خاصیت قابض دارد، یعنی جمع‌کننده است، علاوه بر این دارای خاصیت نرم‌کنندگی است و می‌تواند به نرم کردن روده‌ها کمک کند.

خواص دارویی:

طبع سرد و خشک، تقویت کننده قوای فکری و جنسی، افزایش توان باروری و تولید مثل، درمان کننده فراموشی، بالا بردن طول عمر، تقویت کننده قلب، نازایی و ناباروری، مشکی شدن موهای سفید، درمان کننده زخم‌ها، کم خونی، آسم، درد معده، دردهای گلو، درد گزیدگی حشرات، تکرر ادرار، زخم‌های واریسی، لاغری، کم کاری کلیه‌ها در دوران یائسگی، سوزاک، شادابی پوست، از بین بردن چین و چروک دور چشم، بازشدن دمل، جوش‌های غرور جوانی، جلوگیری از خونریزی بواسیر و زیادی خون عادت ماهانه، تنگی‌نفس، سل و خونریزی سینه، اسهال خونی، تب‌های نوبه‌ای، رفع یبوست، دردهای رماتیسمی، سوزش و خارش پوست که بر اثر تابش خورشید، خشکی زبان، زگیل، ورم پروستات

تیبیان، برترینها، حسِّ خوب، ….. عکس از نت
جمع آوری و تنظیم: عاکف معززلسکو

سایت کرکان بندرانزلی

بازدید:3,496بار , ارسال شده در : 18ام خرداد, 1396; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت