طرز تهیه مغز حلوا با شیره انگور در گیلان
مغز حلوا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه گیلان است به ضخامت یک تا شش سانتی متر پخته شده از شیره انگور، گرد به قطر ۳۰ سانتی متر که بر سطوح و روی آن تخم کنجد می ریزند و مانند سوهان شکننده است.
طرز تهیه مغز حلوا با شیره انگور…
————————————
• مواد لازم :
مغزگردوی ریز خرد شده ………. ۲۵۰ گرم
کنجد ………. ۲۰۰ گرم
شیره انگور ………. به میزان لازم
• طرز تهیه :
شیره انگور را در ظرفی گرم کنید ( روی حرارت ) و سپس گردوی خرد شده و کنجد را درون شیره گرم ریخته و خوب مخلوط کنید تا شیره از گردو و کنجد پر شود، سپس یک سینی مسی را کمی چرب کرده و تمام مغز حلوا را درون سینی ریخته و پهن کنید، و اجازه دهید تا خنک شود. این حلوا از شیرینی های سنتی مردم گیلان بوده و بسیار خوشمزه و مقوی است.
.
عکس از نت، وب گیلان من
تهیه و تنظیمِ متن: عاکف معززلسکو
به تیم ایرانگردی ما از رشت لطفا سر بزنین و به دوستان خود معرفی کنین
اگه خواستین تبادل لینک کنیم
منتظرم