خرش حلوا
مواد لازم:
آرد برنج الک شده ۲ پیمانه
آرد گندم الک شده ۲ پیمانه
خرش(سبزی محلی) خرد شده ۲ پیمانه
شکر ۴ پیمانه
کره ۵۰۰ گرم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد برنج و گندم را مخلوط می کنیم و در تابه با کره تتفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس سبزی را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و باز تفت می دهیم. شکر را با مقداری آب می جوشانیم تا شربت غلیظی شود. سپس آن را در آرد ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم. سینی مناسبی را چرب کرده و مواد را در آن پهن می کنیم. قطر تقریبی ۱/۵ سانتیمتر باشد. رمواد را می گذاریم تا کاملا سرد شود. سپس به صورت مربع یا لوزی برش می زنیم و در ظرف در دار نگهداری می کنیم.
برگرفته از تنها کتاب نفیس آشپزی سنتی گیلان “کدبانوی گیلان” از انتشارات کدیور در ۲۵۶ صفحه تمام رنگی
تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)