آهنگهای موردعلاقه شما ارتباط خاصی باشخصیت درونی شما دارند:
افراد از طریق شنیدن آهنگ های مورد علاقه شان با شخصیت واقعی و درونی شان نوعی ارتباط خاص برقرار می کنند و این امر سبب می شود که از شنیدن آن آهنگ احساس خوشایندی به آنها دست داده و حتی گاهی خواستار آن هستند که آن آهنگ را بارها گوش دهند.
۱- آهنگ های شاد
افرادی که اغلب این سبک آهنگ را می پسندند، روحیه شاد و سرحال دارند و در اکثر مواقع از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند و البته ناگفته نماند که این افراد که اغلب دنبال هیجان هستند سعی بر این دارند تا با شنیدن این نوع آهنگ ها به هیجان برسند.
۲- آهنگ های لایت و آرام
اکثر کسانی که به این نوع سبک آهنگ علاقه مندند، بسیار آرام و با وقار هستند. اکثر انسان ها از این نوع سبک خوششان می آید. حتی گاهی به روی حیوانات هم اثر می گذارد. به مادرانی که کودکان ناآرامی دارند توصیه می شودکه در موقع خواب برای کودکانشان آهنگ های آرام بگذارند. البته کسانی که شخصیت ناآرام دارند و معمولا دچار استرس می شوند بهتر است گاهی مواقع این نوع آهنگ را گوش کنند تا کمی آرام شوند. (این نوعی روش درمانی معروف در دنیاست)
۳- آهنگ های غم انگیز
این افراد اغلب کسانی هستند که در زندگی مشکلات زیادی را متحمل شده و یا شکست روحی خورده اند. آنها با شنیدن این آهنگ ها احساس می کنند که انگار تمام ناگفته هایی که مدت ها در دلشان نگه داشته اند را بازگو می کنند. گویی انگار حرف های خودشان است. البته بیش از حد گوش دادن به این سبک آهنگ ها باعث افسردگی و نوعی خود درگیری روحی شده و فرد اغلب گوشه گیر و تنها می شود.
۴-آهنگ های کلاسیک
این افراد که به شدت به دنبال لحظه ای آرامش می گردند، با شنیدن این نوع آهنگ آن چنان احساس آرامش روحی و جسمی می کنند که اگر در موقع شنیدن آن آهنگ مزاحمشان شوید و یا سعی کنید که آن آهنگ را قطع کند به شدت با شما برخورد می کنند. آنها شخصیتی حساس و گاهی آسیب دیده دارند و کسانی هستند که در زندگی شان مشکلات و دغدغه های فراوان داشته اند. دوست دارند با شنیدن این نوع آهنگ نوعی خلع روحی خود را درمان کنند.
ارسالی از :فاطمه پورقلی کارشناس ارشد روانشناسی
فاطمه جان سلام
ابوعلی سینا کتابی دارد به نام قانون که در طبّ است و کتاب دیگری دارد به نام شفا که در فلسفه است، من اوّلها فکر میکردم که باید شفادر طب باشد و قانون در فلسفه، بعدها متوجّه شدم که اگر مثلاٌ گیاهی را مصرف کنی چند بیماری آدم را التیام می بخشد یا حمام آب سرد یا خوابیدن روی ماسه ها یا گرفتن حمّام آفتاب درمان چند بیماری است و این یک قانون است در حالیکه فلسفه جان و روح را شفا می نخشد.
این مطلب را باین جهت نوشتم که بگویم مطالبی که شما میفرستید هم قانون است که نمی توان نقدی برآن نوشت که قانون را زیر سئوال میبریم و هم شفا بخش است و نمیتوان مطلبی به آن افزود که با آن جور در نمیآید- موفق باشید.
با سلام ، از اظهار نظر جالبتون متشکرم ،پس نتیجه میگیریم که هم قانون وهم شفا در علم روانشناسی برای انسانها موجود است ،جالب بود ! هر کسی باهر علم و علاقه ای به این علم نیازمند است . زیرا ما علاوه بر رشته تحصیلی وشغلمون باید به زندگی کردن وعشق ورزیدن هم بپردازیم و از زندگی لذت ببریم و با مشکلاتش به کنار آییم .اگر در کنار علم وتجربه مان کمی هم از روانشناسی انسانها بدانیم سعادتمندتر خواهیم شد .