مواد لازم برای چهار نفر:
۱)نعناع، گشنیز، جعفری، تره هرکدام یک دسته کوچک و چند پر شوید
۲)۲ عدد تخم مرغ
۳)۴ حبه سیر یا یک دسته برگ سیر
۴)یک عدد پیاز متوسط
۵)۲ قاشق غذاخوری لپه
۶)مرغ به مقدار دلخواه
۷)آب نارنج یا آب لیمو یا آبغوره
۸)با توجه به سلیقه ی شما نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سبزی و پیاز و سیر را ریز خرد کنید و همه را باهم در روغن تفت دهید. لپه را که از قبل باید بگذارید خیس بخورد، بپزید. سبزی و لپه که نیم پز شد، مرغ ها را درسته یا خرد شده به خورش اضافه کنید و ادویه بزنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
بعد طعم ترشی را به آن اضافه کنید و تخم مرغ ها را که قبلا در یک ظرف هم زده اید آهسته به خورش اضافه نمائید و بگذارید یک جوش بزند.
این غذا را با نان یا کته می توانید میل کنید.
.
گردآورنده:مونیکا
منبع: سایت کرکان بندرانزلی
ﻋﺎﺷﻘﺸﻢ
😀