این غذا یکی از غذاهای روسی که زمان جنگ جهانی دوم با حمله روسها به ایران وارد شمال ایران شد و به همون نام هم موند….
مواد لازم:
– گوشت مکعبی خورد شده گوسفند یا گوساله (گوسفند خوشمزه تره) یک بسته (حدود پونزده تا بیست تکه)
– پیاز متوسط یک عدد
– گوجه پنج تا شش عدد متوسط
– آبغوره به میزان کافی
– نمک، فلفل ، زردچوبه و ادویه به میزام لازم
– آب جوش به میزان لازم
پیاز را خورد کرده و سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود بعد گوشت را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه با اضافه کردن ادویه ها بجز نمک در روغن تفت میدهیم. بعد از این مرحله آبغوره را که بسته به میزان ترش بودن آن نیم تا سه چهارم استکان لازم است به مواد اضافه کرده هم میزنیم سپس گوجه ها ی رنده شده روی بقیه مواد میریزیم… یادتان باشه در تمام مراحل از چشیدن غذا غفلت نکنید، اینجوری میتونید تشخیص بدید غذا ترش یا تند یا …..
بعد از اینکه چند دقیقه ای غذا را هم زدید سه چهارم لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا خوب بپزد…..یادتان باشد این غذا نیازی به آب ندارد و در شمال به خاطر رطوبت هوا و زود پختن گوشت همان آب گوجه برای پختن غذا کافیست، اما اینجا برای اینکه خوب بپزه ناچاریم کمی آب بهش اضافه کنیم و در قابلمه را محکم کنیم که سریعتر بپزد…
وقتی گوشتها پخت می توانید نمک را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه غذا را سرو نمایید….این خورشت با یه پلوی زعفرونی معرکه میشه …..درستش کنید پشیمون نمیشید….
منبع: سایت طعم شبهای بارانی و آبکنار دات نت
سلام! هم این مطلب عالی بود و هم سایت تون! من رضوانشهری هستم و فکر نمی کردم روستای کرکان همچین سایتی داشته باشه! خیلی خوشم اومد… فقط یه سوال از کجا میدونید این غذا اصالتا برای روس ها هست؟ اگه واقعا دلیلی هست که این غذا برای روس هاست، غذای محلی کدام منطقه اش محسوب میشه؟ از کجا معلوم این غذای محلی تالش ها یا تات ها نباشه؟ و آیا تالش ها و تات ها روس هستن یا آریایی و یا هیچکدام؟؟؟
ممنون میشم توضیحات بیشتری را ارسال بفرمائید.