دکتر ” مریم فلاحی کپورچالی ” از محققان برجسته شیلات و رییس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در بندرانزلی است .
این بانوی محقق که سال ۸۴ به عنوان یکی از پنج زن فرهیخته گیلان شناخته شد ، با ۲۳ سال سابقه کار تحقیقاتی دارای مرتبه استادیار پژوهشی است و تاکنون تحقیقات بسیاری را به ثمر رسانده است .
وی که قبل از این سمت معاونت پژوهشی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور را عهده دار بود ، دارای مدرک دکترای بیولوژی دریا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران است .
دکتر فلاحی تاکنون تحقیقات کاربردی زیادی از جمله کشت و پرورش جلبک و بررسی جنبه های اقتصادی آن ، تهیه اطلس پلانگتونهای تالاب انزلی ، بررسی جامع تالاب انزلی ، بررسی جامع شیلاتی رودخانه سفید رود ، بررسی جامع سد ارس ، بررسی پراکنش زئوپلانکتونهای تالاب انزلی ، بررسی تنوع زیستی فیتوپلانکتونهای حوزه ایرانی خلیج فارس و غیره انجام داده است .
این بانوی محقق نخستین سایت جلبکی مادر در ایران را در محل این پژوهشکده احداث کرد و تاکنون چندین بار حائز رتبه های برتر پژوهشی از کنفرانسها و همایشهای علمی شده است .
تاکنون هشت عنوان کتاب از این بانوی محقق به چاپ رسیده است .
وی در کارنامه خود سابقه تدریس از سال ۷۳ و همکاری با مجامع ، شوراها ، کمیسیونها و کمیته های علمی و پژوهشی داخلی و خارجی را دارد .
وی چندین بار بعنوان کارمند نمونه ملی ، پژوهشگر نمونه وزارت جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات شیلات گیلان ، پژوهشگر نمونه مرکز گیلان و .. . برگزیده شده است .
نوشته: گیتی بابایی
منبع: وبلاگ اخبار انزلی دات بلاگفا
با سلام و احترام در نظر است با برخی از دوستان طرح کشت و فروش پودر جلبک را آغاز نماییم به نظر شما
۱-کدامیک از انواع جلبک ها قابلیت بیشتری نسبت به بقیه با آب و هوا ایران داشته و کدام مناطق را پیشنهاد می نمایید؟
در ضمن مرکز تحقیقاتی شما چه کمک هایی را می تواند به چنین طرح هایی بنماید؟
و نهایتا آیا شما که دست اندر کار این صنعت هستید با کلیت قضییه موافق هستید ؟
هدف ما در ابتدا تولید خوراک دام و طیور و آبزیان می باشد و پس از مدتی وارد صنعتی و تخصصی تر نمودن موضع هستیم اوامر حضرتعالی در خصوص تسریع در پاسخ ها مزید امتنان می باشد