مواد لازم
۱_ ماهى سفید بزرگ _ ۱ عدد
۲_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ یک دسته
۳_ رب انار _ ۲ قاشق غذاخورى
۴_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم
۵_ نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافى
طرز تهیه
مغزگردو را با سبزىمیسائیم یا چرخ میکنیم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط میکنیم. آنگاه روى سطح ماهى کمى کارد میکشیم. باله هاى ماهى را با قیچى میگیریم, داخل گوش هاى ماهى را خالى میکنیم. شکم ماهى را یک چاک کوچک میدهیم, محتویات شکم ماهى را خارج میکنیم. بعد ماهى را تمیز میشوئیم و میگذاریم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهى را از مایه مغزگردو و سبزى که حاضر کرده ایم پر میکنیم. دو لبه شکم ماهى را جفت مىکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم. سپس سر و دم ماهى را بهم میآوریم وماهى را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته و ماهى را در حرارت ملایم میپزیم. امروزه این خوراک ماهى را نیز می توان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهى را پر کردیم و دوختیم سینى فر را کمى چرب می کنیم, کمى آرد میپاشیم و ماهى را از پهلو روى سینى قرار میدهیم. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت و نیم میپزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن میدهیم تا ماهى خوشرنگ شود.